Julafton

Nu är det jul, här i vår´t hus..

God jul allesammans! Nu är både Kalle Anka och julmiddagen avklarad. Strax ska vi äta efterrätt hoppas jag ;D
Så lite senare så blir det julklappsöppning.

Hoppas nu får en bra kväll!spelberoende

Jag har ett beroende. Ett spelberoende. Jag vet att det låter hemskt men det är inte poker som vi kanske tror. Det är PetVille på Facebook. Vad jag än ska göra så måste jag spela lite där innan. Samma sak gäpper på CaféWorld, också på FB. Helt galet. Jag får nästan ångest om jag inte spelar.

Välkommen till världen Liam!

Hej ni underbara! Har ni haft en trevlig dag/kväll? Det har jag kan jag lova. Jag fick veta för en liten stund sedan att jag har fått en kusin. Han heter Liam. Farmor skickade ett mms och han är jättesöt!

Men hur var gårdagen då, kanske ni undrar. Det var bra, jag följde ju med Andrea på maskerad. Hon var Peter Pan och jag var Tingeling. Det var roligt. Vi dansade limbo. Tyvär så var jag ju tvungen att ramla :P Men Andrea därimot vann! Tänk om jag fick vinna någon gång :P Sedan drog vi och Thomas till kåren och dansade järnet. Min H var också där <3

Nu sitter jag i soffan och ser på MTV, en sak jag funderar på är varför kanalen heter MTV (music televition) när det mest spelas upp en massa serier. Jag kan störa mig lite på det faktiskt. Menmen. Nu ska jag se om jag och H kan se på en film kanske :)

Ha en underbar kväll mina vänner!

Tingeling

Hallå! Ikväll är jag inte Carolina, ikväll är jag Tingeling :)Detta bär jag ikväll. Andréa kommer hit ocksp fixar vi oss innan vi drar till Tybble där festen är.Håret ska vara lockligt, så Andrea ska hjälpa mig att locka det. Fattar ni vad roligt det är med maskerad? I love it!

JagSjuk, men inte en gris.

Okej, nu är det väldigt länge sedan jag slkrev någonting är eller hur? Nu ska jag komma med en massa bortförklaringar, men jag har varit sjuk och bara itne orkat. Visst jag är fortfarande lite krasslig med halsont och snuva. Men det fixar vi med en massa c-vitaminer, halstabletter och närspray ;)

Huvudsaken är ju att jag är bra i morgon, eller eftersom att klockan är efter 24.00 så är det ju ikväll jag ska vara frisk. Andréa bjöd med mig på maskerad :) Så vi ska ta en tripp på stan för att hitta någonting passande. När jag pratade med mammma så tykte hon har jag skulle passa som Lotta på bråkmakargatan, karlsom på taket pippi eller någon från bullerbyn. Men, ja, vi får se vad det blir. H. tycker för övrigt att jag ska vara Tingeling :)Nypiercad i tragus


Ser ni vad snyggt det blev? Idag har jag piercat mig i tragus (den lilla "flärpen" i örat)
Jag gjorde det på Stardust i Örebro. Det gick sanbbt och nästan smärtfritt. Billigt blev
det också, jämfört med hemma iallafall. Endast 250 svencka riksdaler.

RSS 2.0