31 januari 2010

JAG VANN DEN ANDRA KLÄNNINGEN! HOPPAS DEN KOMMER TILL VECKAN! :D

31 januari 2010

Hallå! Jag har nyss ätit hamburgare och stekt ägg och en macka. Gott, men gortfarande hungrig. Idag har jag inte alls mått bra. Feber, migrän och frossa. Väldigt jobbigt kan jag lova.

Så när jag ringt och sjukanmält mig från jobbet så gick jag och la mig igen. Jag vaknade när syster ringde runt 12tiden, men jag iddes inte svara så jag somnade om igen. Nästa gång vaknade jag runt tre-halv fyratiden. Så sedan dess har jag sett på Vampire Diaries.

Jag slänger in en bild där man ser att mina läppar lite åt det blåa/lila hållet. Det är för att jag håller på att frysa ihjäl!



Over and out!

31 januari 2010

NEEEEEJJ!! Jag fick inte den där vita klänningen från tradera, det var någon som bjöd över. Typiskt. Tio kronor med än mig. Vad arg jag blir, den var ju så underbar!


Så blir jag såhär sur

30 januari 2010

God kväll mina vänner! Idag har jag jobbat, det kom mycket folk i omgångar. Jag stog endast i driven. När jag slutat så for jag hem till mamma och pappa. Hjälpte mamma med vad hon skulle ha på sig ikväll. Det blev en rutig skitsnygg kjol, ett par svarta strumpbyxor, svart blus och grå kavaj.

Nu har jag kört bort mamma och pappa till johannedal på festen. Så nu är det bara jag kvar:P Ikväll ska jag iallafall ha en tunika som jag väldigt sällan använder. Jag köpte den på Gina i våras för 40 kronor. Sedan ska jag såklart ha mina nya favorikstövlar från DNA :)




Nu ska jag nog ringa till Carro och se när jag ksa komma bort:P Föresten, sa ajag att jag ska vara nykter ikväll? Jag kommer ha så sjukt roligt iallafall (Y).

Dagens outfit


30 januari 2010

Uppe med tuppen! Eller nästan iallafall:P  Klockan är strax efter halv tio och jag börjar jobba om en och en halv timme. Jag vaknade tidigt, tidigt i morse, jag vet inte vilken tid, av att grannen skrekjättehögt. Det lät som att han slängde ut någon och hotade med polisen. Eller jag vet inte.

Nu ska jag ta på mig byxor, sätta upp håret och göra lite frukost. Ostmacka med mjölk:) Katten ska också få lite frukost. Men när jag kommer hem ikväll hörse vi:) Kram


Såhär ser jag ut nyvaken:P

29 januari 2010

God kväll ni underbara! Mamma kom och hämtade mig förut rund femtiden, då for vi hem och åt middag och efter det så for vi till birsta och handlade litegranna. Mamma och pappa ska på 40årskalas i morgon kväll hos pappas kusin. Mamma visste inte riktigt vad hon ska ha i mogon så därför for vi iväg.

Vi hittade inte någonting förutom strumpbyxor som hom köpte. Så det blir någon av de fina rutiga kjolarna hon redan har. Själv så köpte jag ett par superfina skinhandskar på Lindex, halva reapriset, så jag betalade bara 50 kronor. Bruna och det ser ut som att det är vanliga fingervantar under, men det sitter ihop:)



När vi kom hem så åt vi glass och kikade på "Jalla!Jalla!" på tv1000nordic. En underbart rolig film. Det var länge sedan jag skrattade så till en film.

Nu har jag tvättat en massa kläder i handfatet. Jag är för lat för att gå ner och boka en tvättid så handfatet funkar bra för mig:P Haha. Både tröjor, underkläder och jeans:P Men rent blev det kan jag lova!

Nu ska jag ställa klockan innan jag glömmer det. Jag ska ju jobba i morgon 11-16. Sedan ska jag köta mamma och pappa till festen. Jag ska också ut och ha roligt! Jag ska med Carro till Memento, och jag kan ha hur roligt som hellst när jag går ut, ääven fast jag inte dricker. Det är det inte alla som kan:P Och jag kan lova att vi ska sjunga kareoke och dansa lika mycket som vanligt när vi går ut. Shit vad jag älskar den tjejen. Helt underbar! HÄR är hennees blogg.

29 januari 2010

Hallå! Jag hittade två stycker helt underbara klänningar på tradera som jag var tvungen att buda på. en vit med svarta prickar och en svart med vita prickar. Det vita har en vid kjol och den svart ahar en snäv kjol. Båda i 50talsstuk. Heeelt underbara!

29 januari 2010


Såhär ser min prins ut när han gör tentan just nu. Visst är han snygg?

29 januari 2010

Hej, jag hoppas att ni inte är arga på mig, att jag inte har bloggat menar jag. I tisdags så snackade jag med en kompis och han tyckte att jag skulle med och åka lastbil. I början var jag lite osäker. När kommer vi tillbaka, jag har ju skola, vem ska ta hand om katten? m.m. Emil sa att vi skulle komma hem dagen efter. Jag började 12,25 så vi skulle hinna hem i god tid sa han.

Emil och Niklas hämtade upp mig på isladanparkeringen, sedan for vi mot Strömsund. Vi tänkte att vi skulle leka lite medan vi åkte så jag skulle räkna hur många saabar vi mötte, emil skulle räkna audi och niklas volvo. Men det blev mörkt så fort så att vi kunde omöjligt se märket på bilarna utan att ha helljuset på, vilket som antagligen inte skulle bli så populärt.

När vi kom fram så tänkte grabbarna duscha men nyckeln in där duschen ligger var borta, så niklas tog en dunk med vatten, gick ut i snön och duschade ute i kylan. Emil däremot stod över. Det skulle jag också ha gjort:P

På morgonen fick vi lossa och lassa igen:P Sedan styrde vi hemåt igen. Eller, dom skulle till Stockholm, men inte jag :P



På onsdagskvällen såg jag Hedbergskas vårshow med mamma, Maggie, Vera+ hennes familj. Showen var som alltid bra. Ikväll är det sista chansen så jag tycker verkligen att ni ska gå om ni har tid.

På tal om tid, nu har inte jag tid att skriva längre.

Ha det bäst!


29 januari 2010

Så här der jag ut idag :P Haha


26 januari 2010





Såhär ser jag ut idag.
Jacka -Vila(350kronor, rea)
Halsduk -Farmor
Strumpbyxor -Lindex
Vit tröja -H&M 249 kronor (tror jag)
Stövlar -DNA 599 kronor.

26 januari 2010

När skolan var slut så gick jag och köpte biljetter till vårshowen i morgon. 200 kronor för en vuxen och 2 barn. Billigt:) Sedan åt jag i matsalen. Ris, någon gryta och massor med grönsaker, det var gott:)

Nu är jag hemma och det är varmt (om du har läst föregående inlägg så vet du vad jag menar). Jag var till 52an på sjukhuset och lämnade lite saker till bästavännen innan jag for till ica maxi och handlade. Lite mat och en ny kattspade. Den andra var trasig:P Nu sitter jag bara och lyssnar på musik, men jag ska snart in till sörberge och träffa Emil en snabbis. Det var en vecka kanske sedan sist.

Just ja, jag ringde Petra på Sundsvall energi förut. Jag har sökt sommarjobb/vikariat i år igen på blåberget. På ansökan skrev jag att jag kan jobba hela sommaren, men förra veckan fick jag veta att jag ska till södra Frankrike första veckan efter studenten. Så jag ringde och sa det till henne så att jag inte får jobb när jag är borta:P Det vore ju inte så bra. Haha.



26 januari 2010

God morgon mina små vänner! I morse vaknade jag strax efter fem av att hela min vänstra hand var bortdomnad. Jag vet att jag inte legat på den så att den domnat bort, för jag vaknade på högerarmen. Efter en stund somnade jag igen efter att ha försökt få bort domningen genom att massera handen. Klockan nio när jag vaknade så är den fortfarande domnad. Jätteläskigt.

Nu sitter jag här med nytvättat hår och bortdomnad vänsterhand. Dessutom så finns det ingen hårtork här. Haha. Den här morgonen började ju bra :P Dessutom är det kallt i lägenheten. Elementen är på fullt med det är fortfarande kallt. Så jag har satt i gång en kupévärmare som frida har i lägenheten. Om den är på till jag kommer hem igen klockan ett så borde det ju vara varmt här, eller var tror ni?

På dagens schema står det religionskundskap A 10.10-11.25 och sedan är det klassråd fram till12.05. Kortdag alltså, härligt. När jag slutat ska jag ta ut tvåhundra svenska riksdaler och köpa biljetter till Hedbergas vårshow på onsdag. Mamma, jag och systeryster ska gå med en kompis (+ hennes familj) till syrran. Om nu bor i sundsvall så borde ni värkligen gå och kolla. Vårshowarna brukar vara supeerduperbra!



25 januari 2010

Jag kom tillbaka till lägenheten för ungefär en timme sedan. Strax efter klockan sex for jag in till stan och hämtate syster efter dansträningen. JAg stannade hemma till niotiden.

Nu sitter jag i lägenheten och ser på Medium. Riktigt bra serie tycker jag. Den går på tv4+ nu om ni är intresserade :P

Veckans



Hahaha, rolig låt :)

25 januari 2010

Hejhej! Idag är det den 25e, och alla vet ju vad det innebär. Löning! Jag  fick ganske mycket idag, men det är ju för att jag jobbade en hel del under julhelgen. För att vara suktig så har jag lagt undan alltihopa. Jag känner mig stolt. För ni som känner mig vet ju att så fort jag får pengar så far jag iväg och handlar någonting. Men inte denhär gången.

Som jag skrev igår så köpte jag en webcam, världens bästa Friday köpte också en, så nu sitter vi och camar med varandra :) Det coola med våra cameror är att när man nuddar den så byter den färg. Man kan ha röd, blå, grön,isblå,och lila:) ganska roligt faktiskt :D

Nu ska jag mata katten och göra lite mat till mig själv. Det blir stekta pärer, stekt ägg och hamburgare(endast köttet). Sedan när jag är mätt så måste jag sätta mig och räkna lite matte. Så ni får ha en bra dag utan mig nu, eller vi får se om jag skriver mer sedan kanske.

Puss&kram

24 januari 2010

Jag har köpt en webcam idag. Jag känner mig stolt som har installerat den själv också. Och bra bilder är det med:)


Det här är den första bilden jag tagit med min egna webcam :)

24 januari 2010

Hallå allihopa! Idag är det söndag och idag är det (tyvär) dags för min älskade H. att åka tillbaka till örebro. Tåget går runt tvåtiden så jag ska köra han och Hampus till tåget. Men som tur är (för mig) så är det inte så lång tid kvar till H. ska komma upp igen. Vecka 8-12 ska han ha praktik på Sundsvall energi, korstaverket. Så då får jag ha min prins här ganska länge :)

Igår var H. på maskerad, han hade klätt ut sig till raggare, med skinväst och stor bak under läppen:P Själv var jag med Sudden hela kvällen. Först såg vi på Mr Bean på tv, sedan surrade jag på med hans mamma. Hon är så härlig. Det var någon som sa att det vaar spelning på Railway su vi kikade på deras hemsida, men det stog ingenting om någon spelning så vi var bara hemma hos honom istället och såg på Crocodile dundee istället.

När jag blev hungrig så for jag iväg mot McDonalds inne i stan, H. ringde när jag var på väg så jag hämtade upp han i bosvedjan inna vi fortsatte till stan. Väl inne på McDonalds så beställde jag en bigmac och hotwings. Bredvid vårat bord så satt det ett gäng med fulla killar och tjejer. Tuffa (barnsliga) killar på mste jag säga, haha.
När vi kom hem så la vi oss och somnade ganska snabbt.

Nu ska vi hem till H. och packa hans grejer innan han ska åka.

Ha en bra dag! Kram

23 januari 2010

Ojojoj. Nu har jag städar i snart två timmar. Och jag är inte klar på långa vägar. Badrummet är klart, jag sprutade av hela rummet med duschsprutan innan jag skrubbade rent toan och badkaret. Sedan spruta av en gång till. Jag har diskat, bytt lampor, bäddat sängen och bäddat upp soffan. Nu håller jag på att vädra inne i vardagssrummet medan jag damsuger inne i sovrummet.

Jag har fullt upp med andra ord. H. däremot är på hockey med pappa sin. Hockeyn började fyra. Så jag är nog klar innan jag ska hämta dom. Hoppas jag ^^.  Katten busar ute på balkongen och springer in i jämna mellanrum och vill bli klappad innan han springer ut igen, han är så söt den katten.

Amanda Jenssen, Lasse Lindh och Lars Winnerbäck dunkar högt ur högtalarna och gör städanter lite roligare. Inte mycket kvar nu. Det är högar med soppåsar i hallen. Måste komma ihåg att ta ut dom sedan. Boka tvättid måste jag också. Jobbigt. Nu är det färdigvädrat, det är för kallt för det nu.

Men just ja! Städa var det. Vi hörs :)

23 januari 2010

God morgon allihopa! Eller godmorgon, god dag kanske man borde säga. det ör ju faktiskt mitt på dagen. Jag hade ställt klockan på kvart i tio, för H, och jag hade tänkt åka i backen. Men jag har åm träningsvärk i ben och rumpa, så vi sket i det.

Istället så ska vi till badhuset. H, ringer till Marcus nu och ska se om han ska med. Så vi får se vad han säger, annars åker vi själva. Bubbelpool, bastu, ångbastu. Härligt må jag säga (Y).

Vi såg ju på film i gårkväll/natt. Bruno. Rolig film ska ni veta. Störtskön kille detdär. Om ni inte har sett filmen måste ni se den. Haha, vi skrattade många gånger jag ocg H.

Nu ska jag klä på mig innan vi ska hem och hämta badkläder.


22 januari 2010

Hallå! Nu sitter jag i lägenheten. Men jag ska klä på mig ytterkläderna och gå in till Suddens garage, bredvid volvo i timrå. Eftersom att jag är i tallnäs så blir det en liten promenad:P Men jag kan behöva det. Haha.

Idag på idrotten så körde vi bandy och jag stog i mål i början. Jag kommer att ha träningsvärk på insidan låren i morgon. Jag har nästan det nu. När jag slängde mig och sträckte ut benen för att hondra mål så tror jag att jg sträckte mig ordentligt, jag har jätteont. Haha.

Nu ska jag skörda lite på counrty life (facebookspel), mata katten och sedan gå iväg. Ha en bra kväll mina vänner!

22 januari 2010

Nu är jag hemma hos H;s mamma och pappa. H. och jag har nu varit med hans mamma i birsta på systemet och i timrå på glasmästeriet. Framrutan på H;s bil behöver bytas.

Nu ska jag och älsklingen se på Vampire Diaries. Han kom upp nu med kakor, så nu ska vi slå igång.

Ha det bra !

22 januari 2010

Hej alla glada!
Nu är det ju några dagar sedan jag skrev någonting, men det har ju itne hänt så speciellt mycket att berätta om. Idag är det ju fredag, och 150dagarsfesten på stadshuset. Det innebär att det är 150 dagar till studenten. Det är många som ska gå, men jag är inte en av dom.


Som sagt så är det ju fredag idag. Jag skulle ha tatuerat mig idag klockan fyra, men inatt fick jag sms av Tommie där han skrev att hans dotter är sjuk så vi kan inte göra det idag. Så det blir nog till veckan istället. För er som inte ver så har jag redan fyra stycken, två svalor, ett bibelcitat och ichtusfisken. Så denna blir min femte. Det ska vara en röd&vit -55a belair HT 2dr med en pinuppa. Jag tror att det kommer bli huuuuur snyggt som hellst :D

Bilen är min absoluta drömbil, så att så fort jag får råd ska jag försöka få tag på en -55a belair. När den dagen kommer är jag den lyckligaste tjejen på jorden. För då har jag allt man kan önska sig. Man, barn hus + bilen. (Jag har inga barn nu, och är inte gift,  men eftersom att det antragligen kommer ta lång tid innan jag får min bil så hinner nog jag och H. både gifta oss, skaffa bern och villa)

20 januari 2010


En ovanlig jag med rött läppstift någon gång i sommras.



Hejsan mina vänner!
Gud vad jag nyser. Halsen bränner och snoret rinner också. Fan att man ska bli sjuk igen. Men jag har för mycket att göra idag för att sjukanmäla mig.


Första lektionen börjar 12,25 och är svenska, på fotolektionen efter jobbar vi själva så jag tänkte redigera några bilder. När Samhällen är slut 15,30 så ska jag hem och fixa lite mat innan jag måste in till Timrå för konfirmandundervisningen. För er som missat det så är jag konfirmandledare. Ett väldigt roligt (ideellt) jobb.

Igår var jag till bästa vännen på sjukhuset. Jag lämnade av ett par skor, ett simkort (till telefon) och en parfym, som förövrigt doftar juuuuuuvligt <3 Jag kom när dom satt och åt så jag satte mig ner och surrade lite. När bästa vännen och några andra skulle ut och röka så passade jag på att åka hem.

På kvällen så åkte jag, H, och Magdalena till Timrå gymnasieskola, det var öppet hus så Maggie skulle titta på vad de olika linjerna gör. Fast det spelade nog ingen roll för hon har bestämt sig för an skola nera i Visby. En film och scenskola. Men hom måste ju ha några backuplinjer på fall att hon inte kommer in. Det är riksintag och endast 16 platser. Dessutom är det casting och intervju. Jag jag tror helt ärligt att hon kommer klara det galant ändå.


Nu sitter jag i soffan med en sovande katt bredvid. Han är så söt när han sover.
Jag funderar på om jag ska koka några pärer och steka på lite kött innan jag far in till skolan. Vad tror ni om det? :) Jag tycker att det låter som en perfekt ide, dessutom är jag ganska hungrig :P Haha

Nu har jag inte tid att skriva mer, jag måste sätta min plan i verket :P + platta håret.


Ha det bäst!

19 januari 2010

God morgon mina vänner! Nu har jag kört lillasyster till skolan och själv sitter jag här och ser på mulan. En riktigt bra film om att tjejer kan vara precis lika bra som killar. Eller kanske till och med bättre när det gäller styrka, kondition och smarthet.

Jag hade tänkt att idag ska vi köra på en frågestund.



Och kom ihåg, inga frågor är för dumma. Men är dom för privata så varar jag kanske inte.

Dagens citat



Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.
-Nalle Puh



18 januari 2010



Jag bjuder på en bild hemmifrån Maria:)

Magdalena (lillasyster min) Vill göra dreads, eller snarare dreadfalls, väldigt smala dreads. Det kan vara snyggt tycker jag, om man sparar luggen. Men vi får väl se var mamma säger om det ;) SKa hon lyssna på mamma lär det ju aldrig bli av :P Haha.

Nu sitter hon och photoshoppar in en dreadfallfrisyr på sig själv. Det ser ganska roligt ut. Men hon kommer passa i det tycker jag:)

18 januari 2010

Hallå! Nu sitter vi i lägenheten, jag H. och min lillasyster. Om tio minuter ska jag köra henne in till stan då hon ska på dansträning. Hon håller på med hiphop, som jag tycker är väldigt roligt, men svårt och jobbigt.

Jag ska sedan hämta Maggie i stan och fixa någonting som vi kan äta ikväll. Mamma är borta fram till onsdag kväll och pappa jobbar till 24.00 hela veckan så då får jag ta hand om henne. Hjälpa henne med lexor och köra henne till träningar. Jag tycler om det för så kan vi snacka och så. Jag och min syster pratar med varandra om allting mellan himmel och jord så då får vi tid till varandra nu i veckan :)

18 januari 2010


Äntligen morgonkaffe. Klockan 13.27 på dagen :P

18 januari 2010

Det finns en barnvisa som jag tyckte var så rolig när jag var liten. Nu har jag sjungt första halvan av första versen i flera dagar utan att komma på hur resten går. Äntligen har jag hittat texten till den så jag tänkte att jag ska dela med mig av den.

Det var så roligt jag måste skratta
Det kom en tre-kantig gubbe in.
Han hade trä skor och näver-jacka
Och hatten kantad med korva-skinn.
Han satte sig på en pall i köket
Och drog ur fickan sitt mun-spel opp
Och börja spela så allting dansa
Med skrim och skrammel och tjo och hopp

Det var så roligt jag måste skratta
Det gick en spelande gubbe ut
Och allting dansade bort med honom
Så hela köket blev tomt tillslut.
Det var så länge sen som det hände
Men jag blev sittande där jag var.
Först blev jag morfar, så blev jag farfar
Så blev jag farfarsfar farfars – far


18 januari 2010

Här kommer en liten lista jag ska bocka av innan 2010 är över.

Åka till Iona(skottland) på utbildning
Ta studenten
Fylla 20 år
Flytta till Örebro
Få ett fast jobb
Hitta en snygging med tattueringar i örebro till Carro(
hennes önskan;))


Eftersom att det är januari kan det ju komma upp mycket mer saker innan året är slut. Så jag får väl fylla i den eftersom.

17 januari 2010

Nu är det ju en ny dag, men jag berättar om det som var under vkällen som om det är idag. Fattar ni? Efter en härlig middag och lite spel hemma hos mig så sitter vi nu i lägenheten. Vi ser på tv och dricker lite vin. Härligt må jag säga :) Det är "Summer catch" på tv6. Vi håller på att tina lite kött för att steka. Gottgott!

Vad har  vi gjort under dagen då? Vi vaknade någon gång runt två-tre tiden. Så då åt vi lite mackor. Jag spelade facebookspel medan H. spelade gamecube. Sedan runt sextiden for vi och hans föräldrar hem till mig på middag som mamma och pappa bjöd på. Biffstroganoff, en av mina favoriter :). Sedan spelade vi "När då, då?" och "Med andra ord" ( som är mitt favoritspel). Jag har iallafall haft en underbar kväll.

Men nu ska jag fixa köttet. Vi hörs i morgon. Godnatt!

15 januari 2010

Nu är jag i lägenheten med August i knät. Shit vad den katten är kramgo må jag säga :). Om en liten stund aka jag fara iväg. Så jag hinner inte skriva så mycket nu. Men innan måste jag äta någonting. Magen kurrar fast jag nyss har ätit middag :P Haha

Kram och ha en bra kväll.


PS. Det hoppas jag också, om inte annars så vet jag att du kan få hjälp av dina vänner :). ( Du vet vem du är)

15 januari 2010

Jag min idiot slog av väckarklockan i sömnen så jag missade skolan idag. Men det var nog lika bra det med tanke på min huvudvärk, snuva och halsont. Jag är nog lite sjuk.

H. sitter och spelar tvspel medan jag som vanligt sitter på facebook med mina spel :P. haha.

En före detta kompis till mig är gravid. Jag funderar på hur hon ska klara av det. Nu har jag inte pratat med henne på över ett år så jag vet inte hur mycket hon har förändrats. Hon kanske har mognats så pass att hon vet vad hon ger sig in på. Jag hoppas det iallafall :) . Men jag önskar henne lycka till. Ibland läser jag hennes blogg också. För att veta hur det går för henne. Det är ju klart att jag saknar henne ibland.

14 januari 2010

Nu sitter jag hemma hon H. Eller hemma hos hans föräldrar rättare sagt :). H. bjöd på sushi förut eftersom att hans mamma fyller år idag. Och såklart blev det tårta också!

När vi ätit så for jag iväg på KU, där spelade vi spel. Med andra ord :). Det vär jätteroligt! Jag älskar att spela spel. Det är avslappnande och roligt. Eller "Med andra ord" är faktiskt lite stressigt om jag ska vara ärlig. Det är ju på tid.  Haha.

H. är ute i boden och hämtar sitt gamecube tror jag. Så jag sitter här och skriver, samtidigt som jag spelar facebookspel :) För tillfället har jag fastnat för Country Life. Haha

Nu måste jag skörda litegranna ;) Godnatt!

14 januari 2010

Nu sitter jag och hetspluggar nför proven lite senare. Men jag känner på mig att det kommer att gå bra :). Sedan klockan fem ska jag hämta mamma på kortsa och skjutsa ner henne till stan innan jag handlar med mig mat hem till H oh hans familj. Ha det bra och önska mig lycka till :) Kram

14 januari 2010

Nu har jag varit ner på stan och köpt mat på blå kiosken. På vägen tillbaka så tackade jag en bilförare när han stannade för ett övergångsställe. Då började jag fundera på varför man tackar när en bil stannar vid ett övergångsställe. Det är ju lag på att han ska göra det, men ändå är det många gångtraffikanter, däribland jag, som tackar. Med ett leende, en vinkning eller nickning. Varför gör man det egentligen?

Där har ni någonting att fundera på idag.

14 januari 2010

 

Hallå!
Nu är jag på skolan. Jag ska redigera några bilder sedan får vi se om jag ska redovisa dom i eftermiddag eller i morgon.

Ni vet ju att jag var på sjukhuset förut. Det gick bra, jag gjorde gjutna sulor till mina skor. Och jag fick en glad överaskning. I vanliga fall kostar sulorna 600 kronor. Men upp till man är tjugo å är det gratis, så idag har jag alltså sparat 600 kronor dom kan användas till någotning roligare än ett par sulor till skorna :).

När jag var klar på sjukhuset så passade jag på att hälsa på bästa vännen son ligger på en annan avdelning där borta. När jag sagt hejdå och gå därifrån så sitter det en tant utanför dörren och röker. Helt plötsligt så säger hon "Du r rätt klädd, om jackan var lite längre, och hoppas du är stark om don våldtar dig!" Jag blev faktiskt lite rädd. Jag har aldrig träffat tanten förut också vräker hon ur sig detta. Men men, hon är ju sjuk, lite sund om henne.

Nu ska jag inte sitta här och skriva trams längre. Jag ska redigera bilder. Ha det bra!

14 januari 2010

God morgon!
Jag har varit vaken i en timme redan. Jag var tvungen att hämta pappa på glasmästeriet. Han har lämnat in bilen för att byta framrutan. Men jag funderar på att krypa ner med älsklingen i sängen för att sova en liten stund till innan jag måste fara mot sjukhuset.


Jag har tid 09.45 för att kolla mina fötter. Sedan är det skolan. Hantverksteknik först, företagsekonomi sedan. Idag är det långdag. Jag slutan vid 16.20 enligt schema, tror jag. Men jag ska ha prov så det kan bli senare.

H;s mamma fyller år idag så han ska bjuda på middag. Det lutar åt sushi. Mumma säger jag bara. Eftersom hans pappa inte äter det så fåt vi köpa någonting annat till honom. Och jag måste hitta en fin blombukett också.

Nu ska jag krypa ner under ett varmt täcke. Jag ska bara hälla i min lite vatten först för att dämpa hungern litegranna.

13 januari 2010

Det blev inge Mulan. H. kom hit så vi ska se på American Pie-Band camp.

13 januari 2010

Nu är all tvätt klar! Fyra maskiner blev det. Så nu ligger jag och katten i soffan och myser, äter choklad och lyssnar på Lasse Lindh. Underbart! Men jag funderar på om vi ska se på en film istället kanske. Var tror ni om Mulan. Jag har inte sett den filmen sedan den kom ut någon gång runt 1998/99.

Jag ska först bädda nytt i sängen och damsuga upp lite kattsand kom kommit utanför lådan. Också ska jag byta vatten i vattenskålen och hälla upp ett glas till mig själv på samma gång. Sedan blir den mys framför Mulan.

I morgon ska jag till sjukhuset. Jag ska kolla upp mina fötter och kanske göra en gjuten sula. Jag får så himla ont i kvän och höfter. Så när jag har jobbat ett vanligt åttatimmara pass på jobbet så är jag helt död. Så därför måste jag göra någonting åt detta. Så jag slipper ta en alvedon så fort jag har jobbat.

Ha en bra kväll om vi inte hörs någonting mer!

13 januari 2010

Nu har jag varit hemma ett tag. Jag har hunnit sätta på två maskiner med tvätt, så nu är det bara två kvar. Katten börjar bli lugnare nu än i början när jagh bodde här. Nu gnäller han inte lika mycket, han bits inte ock förstör saker lika mycker heller. Fast busig är han ju fortfarande. Just nu hoppar han upp och ner i soffan som en galning. Haha.

Mer då? Jag vet inte. Mamma är i Borås på något jobbmöte så idag har jag fått ha hennes bil.
Just det! Ni vet fågeln jag pratade om förut? Antagligen var det är tjäder eller något liknande. Jag frågade min samhällslärare, han trodde att det var en tjäder. Jag tog ju en bild på den med telefonen så jag visade bilden.

Jag är ensam i lägenheten med katten nu. H. är fortfarande hemma hos sina föräldrar och pluggar. Hans mamma fyller år på torsdag också. Jag tror jag ska köpa en blomma eller någonting. Hon fyller ju inte jämnt så det blir bara någonting litet. På lördag har mamma bjudit hem dom till oss på  middag också. Pappa är ledig (och jag med på en helg, äntligen!) så det blir hela min familj också.

Nu är det ca 10 minuter kvar till tvätten är klar. Så jag ska nog bara spela facebookspel till dess att jag ska byta i maskinerna. Sedan måste jag komma  ihåg att fara på Ica och lämna tillbaka filmen jag hyrde igår +köpa lite toapapper.

Vi hörs kanske senare!

13 januari 2010

Hej alla glada och mindre glada läsare!

Idag började jag sent, 12.25. Som jag sa igår så satt H. hemma hos sina föräldrar hela natten och morgonen pga. en tenta som han gjorde över internet. Så på förmiddagen så skjutsade han med mig. När vi kör på min gata så stannar han och börjar backa. Han hade sett världens största fågel! Jag lovar, jag har aldrig sett en så stor fågel i hela mitt liv. Den stog i grannens dike och grävde och hackade i snön. Fågeln var stor som en mellanstor hund. Det var nästan så att jag blev rädd.


Nu är jag på skolan och har precis haft svenska. Nu är det hantverksteknik snart. Fast jag är inte så säker på att vi ska ha lektion. Efter det är det samhällskunskap. Så det betyder att jag har endast tre lektioner idag. Skönt! Så när jag slutar så ska jag tvätta, tvättiden är egentligen mellan 13 och 19.
Nu ska jag hitta på någonting roligt! Ha en bra dag mina vänner!


12 januari 2010

Oj, nu var de länge sedan jag bloggade. Sist var ju på julafton. Jag tänker inte komma med en massa bortförklaringar, jag har helt enkelt inte haft lust.

Vad har jag gjort den senaste tiden då?  Ja, inte mycket. Jag har jobbar ganska mycket. I lördags hade jag min första stängning på jobbet. För er som inte vet så jobbar jag på McDonalds. Jag började 16.00 och skulle sluta 00.15, men det blev lite senare. På jobbet så börjar vi med stägningslistan långt innan vi stänger. Så att allting är klart och det bara är att kika igenom sedan så att det ser bra ut. Städa, fylla på, ja ni fattar nog. Men i lördags så blev det inte riktigt som vi hade tänkt. När vi hade prickat av nästan hela listan så börjar det drälla in folk. Vi blev ganska ställda. En i köket, en i kassan och en i driven, tre stycken alltså. Efter ett tag så var hela restaurangen fylld. runt tio-elva tiden på kvällen. När det äntligen kom någon jag kände så berättar han att det är bilträff. Jasså det säger du? Hade vi vetat det på jobbet så hade vi inte bara varit tre personer som jobbat den kvällen. Men det gick väldigt bra ändå, för att vara min första stängning. :)

Förutom en massa jobb då? Jag har varit ut litegran, dansat järnet på Railway, sjungit karaoke på Memento, och snackat skit på Daltoons med Carrobaby.



Nu sitter jag i en kompis´ lägenhet. Jag och H. bor i den medan hon är borta. Så för tillfället är jag kattägare också ;) Just nu är det bara jag och Daniella här, kikar lite på tv. H. är hemma hos sina föräldrar och pluggar, han ska sitta uppe hela natten till klockan åtta i morgon. Varför? Han ska ha en tenta i morgon klockan åtta och om han lägger sig så kommer han inte vara tillräckligt pigg i morgon bitti. Jag kommer särför att sova utan H. för första gången på jättelänge :'( (buhuu!)


Daniella vännen!

RSS 2.0