31 mars 2010Hej mina vänner! Idag har jag hunnit med att gå till MediaMarkt på morgonen (eller ja, klockan 11) och fixat med min dator. Den är du trasig så den är ivägskickad på lagning.

Nu har jag haft Svenska, där vi gått igenom inför det nationella provet. Jag känner mig väldigt duktig, förra veckan började jag att skriva ett pm inför talet som vi ska hålla för den muntliga delen av nationella i svenska.

Nu har jag hål fram till klockan tre då vi ska ha samhälle. Vi får hoppas att läraren behagar att komma idag. Förra veckan kom han inte på någon av våra lektioner. Vi har samhälle på onsdagar och fredagar och har var inte sjukanmäld någon at dessa dagar men han kom ändå inte. Så våran mentor pratade med våran rektio som mailade samhällslärarens chef (vi har olika rektorer för olika program), så jag hoppas att han kommer idag eftersom att han inte är sjukanmäld idag heller.

Sedan när jag slutar ska jag hälsa på Stina & Bo, mammas faster och farbror. Det var ett tag sedan jag hälsade på dom. Jag har varit väldigt förkyld så jag har inte velat hälsa på dom eftersom att dom har netsatt imunförsvar. Så idag blur det en sväng upp till dom.

På måndag åker jag till Skottland på utbildning. Det ska bli väldigt spännande, jag som aldrig varit utomlands utan min familj. Utbildningen är sista steget i konfirmandledarutbildningen, så snart är jag en fullfjädrad konfirmandledare. Jag har då utbildt mig i tre år, tre olika steg. Jag är väldigt nervös nu när det närmar sig avresan. IIIIH!

Jag ska skriva dagbok varje dag jag är där och lägga upp det på bloggen sedan. Så ni får veta vad vi gjort :)

Nu ska jag läsa bloggar och spela facebookspel innan nästa lektion börjar. Ha en bra dag!
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0