Torsdag 121025

 
I tisdag var jag och kollade på en lägenhet i Korsta. En jättefin etta med sovalkov, riktigt kök och ett riktigt badrum. Hur fin lägenhet som helst. Jag fick den! Eller, tjejen som ska hyra ut den hyr ut i 2:a hand så HSB måste ju godkänna att jag hyr den. Med tanke på att jag redan är medlem i HSB så tror jag inte att det ska vara något problem. Hon som bor där nu ska flytta på lördag så förhoppningsvis får jag börja flytta in på söndag? Det är vad jag hoppas på iallafall :)
 
Igår klev jag upp tillsammans med M. strax efter 5 på morgonen. Diskade tog 9,30 bussen till Birsta för att träffa Elin när hon hade rast. Sedan for jag hem och började packa ner mitt liv i kartonger. Jag har inte så himla mycket egentligen. Det som tar plats är alla mina köksmaskiner, och kläder. Fast kläderna är ju bara att slänga ner i säckar, behöver ju inte packa de i kartonger. Haha, efter ett tag så satte jag mig på köksgolvet för att mysa med Elvis & Doris, efter ett tag vaknade jag?! Är det normalt att somna på köksgolvet liksom? Trött tjej som inte är vam att kliva upp fem på morgonen.
 
I eftermiddag ska jag och syster hälsa på Tommie och Amelia, lillhjärtat mitt. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen. Jag saknar Amelia varje dag, jag tänker på henne helatiden. Jag och tommie bröt ju upp i april/maj men vi har en bra relation idag, och det är väldigt skönt. Jag blev väldigt glad när han sa att han ville att jag fortfarande skulle ha kontakt med Amelia, vilket är självklart att jag vill. Herregud, jag var ju hennes "styvmor" i 2 år. Jag var med när hon slutade med nappen/snutte/blöja. Jag har läst godnattsagor och torkat tårar. Jag älskar Amelia så otroligt mycket. Så som sagt, det ska bli roligt att träffa docka idag!
 
Idag klev jag upp strax innan sju för att gå ner och tvätta. Så nu väntar jag på att tvätten ska bli klar. Jag har passat på att diska och damsuga nu på morgonen också. Duktig jag känner mig :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag kolla på film.

Onsdag 121017

 
 
Men mitt förra inlägg då? Har jag börjat springa än då? Haha, ärligt så har jag inte det. Jag kanske borde ändra måler med tre ggr i veckan till en gång i veckan. Jag kan ju inte köra slut på mig det första jag gör ;) Jag hade tänkt att springa idag, men det har regnat till och från så jag köände inte direkt för det. Så söt som jag är kommer jag ju bara att smälta bort i regnet..
 
Men lyckan då!? Man blir nog inte lycklig över en natt. Men jag är glad, riktigt jäkla glad! Jag har det finaste vännerna man kan tänka sig. Det är speciellt en som jag tänker på, Alex är den där vännen som alltid finns där. Har jag hittat en ny favoritlåt så är det henne jag ringer och tvingar henne att lyssna på den. Är jag glad över någonting så är det henne jag ringer först av alla. Om jag har haft en dålig dag så finns det ingen som kan muntra upp mig så som hon kan. Hon är tjejen som jag kan vara allvarlig med men hon är också tjejen som jag kan vara barnslig med. Vi förfestade för några veckor sedan, bara hon och jag. Det var lätt den bästa förferren jag haft.
 
Jag har träffat någon också. Han är helt underbar. Jag tänker på honom hela tiden. Jag trodde aldrig att han skulle kolla åt mitt håll men det gjorde han och jag känner hur det pirrar i hela min kropp när han ser på mig. Det känns som om jag flyger när han ler mot mig. Han får mig att skratta. Jag kan ligga vaken och bara höra hans andetag när han sover. Jag är kär. På riktigt den här gången. Han får mig att må bra, allting känns så lätt när han är med. Jag är rädd att jag ska skrämma iväg honom, jag är rädd för att vara för på, jag är rädd för att han ska tröttna på mig.
 
 

Idag är första dagen på resten av mitt liv!

Jag har bestämt mig! Jag ska börja springa 3 gånger i veckan. Jag ska minska ner på skräpmat och och ska bli lycklig.
Men då är väl frågan, hur blir man lycklig, kan man bara bestämma sig? Ja det tror jag faktiskt att man kan. Jag känner mig inte precis olycklig om ni kanske tror det. Men jag ska börja skratta mer och göra mer saker som får mig att må bra. Som jag sa, jag ska börja springa igen, det får mig att må bra,  jag rensar tankarna på det sättet. Var får mig mer att må bra då? Jag har inte suttit på en hästrygg på över 7 år, men jag minns lyckan som spred sig i mig så fort jag satte mig upp på hästen. Jag ska börja rida igen, har ni något förslag på vart? Jag red i Timrå när jag höll på.
 
Sedan så älskar jag bilar, jag kan verkligen ingenting om dom förutom att köra och jag kör väldigt bra, om jag får säga det själv. Fast jag vill mer, jag vill mycket mer. Jag har en Opel Rekord -59 och jag vill kunna skruva själv. ´Jag bytte ju iof. batteri på den själv. Bromsarna fungerar inte alls på den, så det vill jag fixa själv, jag måste svarva ur bromscylindrarna och det är bromsband på den som ska nitas fast. Jag vill kunna göra sånt själv.
 
Jag jobbar på McDonalds sedan 2008 och jag stormtrivs med det. Än så länge iallafall. Jag har världens bästa chef och världens underbaraste kollegor. Vi har så himla roligt tillsammans när vi jobbar. Men jag tror inte att jag vill jobba innom restaurang till den dagen jag dör, ärligt talat har jag ingen aning om vad jag vill göra. Det enda jag vet är att jag inte vill sitta på ett kontor eller i telefon, jag skulle klättra på väggarna innom några timmar bara. Jag vill träffa människor. Jag älskar barn, så dagis kanske skulle vara ett bra allternativ? Eller kanske på ett sjukhus, fast det kanske inte skulle passa mig så bra eftersom att jag blir så ledsen när jag ser sjuka människor. Eller kanske i en klädbutik? Mode är ju roligt, men jag älskar mjukiskläder och det ser väl inte så bra ut om man är på tex H&M och expediten har mjukisar på sig. Så jag vet inte. Jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv. Mamma tyckte att jag skulle söka jobb inom kyrka. Varför? Jag tror på gud, ja det gör jag faktiskt. Så kanske borde jag jobba med barn inom kyrkan. Vet ni? För några år sedan var jag faktiskt inne på att bli präst, men sedan kom jag på att det nog inte är någonting för mig.
 
Men jag kommer nog på någonting så småning om.
 
Nu ska jag fortsätta se på filmen på TV. S¨ni får ha det toppen till nästa gång!
 
Puss&Kram

RSS 2.0