FILMTIME

Nu är det film på sexan. Gossip

Ta-hand-om-mig-själv-kväll

Idag har jag och älskalingen sprungit omkring på Mariebergs galleria. H shoppade två st massageoljor, en långärmad tröja och två t-shirts. Själv så handlade jag en handkräm med hampa i från boryshop, Depend mirakelkit för naglarna och ett läppbalsam.

När vi kom hem så kände jag för att ta hand om mig själv lite.

Jag rakade benen, la på en ansiktsmask och lite inpackning i håret. Sedan la jag mig i badet som jag hade blandat i lite Moroccan rose (en massage&badolja från bodyshop). Superskönt. När jag badat klart så smorde jag in mig i boddybutter från bodyshop så nu luktar jag ljuvligt.


en av oljorna som H. köpte


Mirakelkittet. Det fungerar jättebra. Endast 150 kronor.


Handkrämen från body shop. Mjukar genast upp händerna. En annan bra sak med denna är att den inte ligger kvar som en hinna på händerna, utan den absorberas direkt.


En boddybutter som jag fick som välkomstpresent när jag blev med i bodyshops kundklubb.

Dessie, nyklippt eller fake?





Det är många som är kritiska till Dessies "nya" frisyr. Är det äkta eller är det bara uppsatt?

De två första bilderna på mig är utsläppt. Medan den tredje bilden är håret uppsatt på. Det ser ut som om jag har kort hår. Nu vad jag slarvig så det är inte så snyggt. Men har man uppklippt hår som mig och Dessie så Sätter man bara upp håret och drar löst det uppklippta. Svårare än så är det inte.

Glad


Nytt i garderoben

Hallå! Jag tänkte visa lite av mina nyinköpta kläder :)


Shampoo+balsam från phc -Åhlens
liten hårspray -Åhlens
2 st bastoppar -Cubus
linne -Cubus
3 par strumpor -Cubus
tre par trosor -Cubus
en kofta 2/3 ärmar -Åhlens
ett midjebälte -Gina Tricot


Koftan och bältet

EFTERLYST


Jag sitter och ser på tv3:s Efterlyst. Jag blir så ledsen arg och tillock med rädd när jag ser på detta program. I det här programmet hittills så är de flesta av gärningsmännen unga. Vad har gått fel i deras liv? Ja, det kan man undra. Jag blir riktigt illa berörd.

Misshandel, mord, stöld, våldtäkt.

Jag vill inget mer än att dessa personer ska åka fast. Tyvärr kan itne jag hjälpa till, men du kanske kan.

Har du några tips om fall som efterlyst tar upp så ring NU!
Nummret är: 08-702 00 90

Sushi


Det blev ingen fika på stan. Vi åt sushi istället. Shit vad gott. Finns det npginting godare än sushi? Att äta var inte det första vi gjorde. Först strosade vi runt lite. Sedan inhandlase grabbarna lite dricka medan jag gick och kollade på väskor. Jag hittade en men spännet på den är jag rädd ska gå sönder. Jag har den eftarenheten av de spännena. Jag får kika på en annan väska någon annan dag.

Regninga Örebro


Hela morgonen har regnet öst ner här i Örebro. Vad jag har hört så regnar det hemma i Sundsvall/Timrå också. Vad är då mysigare än en fika på stan? Och idag när lön har kommit har man ju råd med det också. Jag ska ner på stan nu med grabbarna så får vi se om dom orkar med en fika. Det blir ingen långvisit eftersom att H. måste plugga ikväll. Ha en bra dag i regnet.

Cops


Är det bara jag som gillar att se på "Cops" Egentligen är det tragiskt att det ska gå så långt som biljakter och skottlossningar, men det äroligt att se på. När den jagade i en jakt gör en vänstersväng så säger poliserna "Den misstänkta gör en vänstersväng" Om han hoppar ur bilen "Den misstänkta hoppar ur bilen". Om han ramlar i en "fotjakt" så säger dom "Den misstänkta ramlar" Och så vidare. Hur tydligt vi än ser. Det spelar i ngen roll om alla snutar ser vad som händer så ska det ändå kommenteras. Ganska komiskt anser jag. Poliserna är väl knappast blinda, eller?


Insamling

Den 8e november hände det ofattbara. En klasskamrat´s flickvän, Leos flickvän, blev påkörd utanför deras lägenhet och vårdas fortfarande på Umeå universitetssjukhus. Skadorna är så allvarliga att läkarna tvivlar på att Carro ska vakna igen. Nu har två av våra klasskamrater startat en insamling så att Leo trotts detta ska kunna bo kvar och avsluta sina studier.

För att veta hur du kan hjälpa till så kika in på Lottas eller Jessicas blogg. Alla gåvor är lika mycket värda.

Jag ska såklart hjälpa Leo i det svåra. Gör det du med!

Snacka om

Snacka om att jag är en räddare i nöden. Jag lyckades skrapa ihop 28 kronor i mynt till min älskade som har varit utan snus i två dagar. Så efter middagen ska vi gå ner till Willys och köpa en billig dosa för 25 kronor. H. ser helt förstörd ut. Kan inte vara lätt att vara så beroende.


På tal om att gå åt. Jag håller på att bli galen. Grannarna spelar musik för hela huset. IGEN. Han dom ingen respekt för andra? För några dagar sedan vaknade jag på morgonen av detta poppande. Efter kanske en timme tänkte H. gå dit och knacka på, men det var redan en annan granne där som knackade. Ingen som öppnade, men musiken sänktes. Fega jävlar.

H. håller

H. håller på att gå åt här. Det finns ingen snus i lägenheten. Han går tilloch med runt och kollar efter utlagda snusar. Men det verkar som att han får hålla sig fram till onsdag.
Oj, nu hittade han en i bjudlocket på en gammal dosa. Snacka om att han håller på att gå åt. Stackars älsklingen min.

Lördag

Förlåt att jag itne har bloggat så mycket. Men vi har inte gjort så mycket. Det är samma saker varje dag. Så jag anser att jag behöver inte skriva samma sak varje dag :P

Igårkväll var vi ut. Först så gick vi till Villa Strömpis, där det var mest gamlingar ;) och några ungdommar på dansgolvet. Så grabbarna tyckte att vi skulle gå till Frimis, där det gudskelov var fullt drag, trots att det är sista helgen innan lön. Det var trevligt. En helt okänd kille gick fram till Hampus och började snacka med honom, så jag och H trodde att dom kände varandra. När jag frågade vem killen var så sa Hampus att han inte hade en aning :P
Hihi.

Nej, nu är det dags för middag tycker jag.

Idag klev

Idag klev vi också upp lite sent. Var ner på stan en sväng med grabbarna, jag sprang in på Swedbank och fixade en grej medan H. gick in på bolaget. Vi avnjöt sedan en fika på Waynes. Supergod morotskaka måste jag säga. Och för att inte tala om latten!

Nu sitter jag bara och kikar på TVserier och dricker en öl medan grabbarna är inne på hampus rum och ser på någonting som tydligen är jätteintresssant ;)

Jag har iallafall en bra kväll, det hoppas jag att ni också har.

Buddy Holly


I mars kommer Brolle med Buddy Holly till Sörberge, EON arena, och jag ska såklart gå. Datumet är den 7:e mars, en söndag klockan 17.00. Du kan läsa mer på TICNET. Vad är mer Rock n´Roll än detta?

Klänningar

Jag har hittat två skutsnygga partyklänningar jag vill ha.






Båda klänningarna är från Ingelita.se

NavyTisdag


Nu startar det en ny säsong av NCIS, äntligen. Jag är beroende av dessa program, jag älskar alla. NCIA, NYCIS, CIS, Law and order mm. mm.

Jag gillar att få fundera medan jag tittar. Vem kan brottslingen vara? Han med röda kepsen eller systern? Ja, ni vet vad jag menar.
Tistagar är ju navytisdag på trean så jag tycker att ni ska bänka er framför TV´n för det börjar nu. Klockan 20.00

H. har

H. har bestämt sig för att vända tillbaka på dygnet nu, så idag har han ställt klockan påp fem i tolv. Jippie! Jag tyckte att vi kan väl kliva upp vid åtta och vända tillbaka klockan riktigt, men nej, vi kliver upp fem i tolv. Eller H, gör det iallafall.

Nu ska jag ringa till sjukhuset och beställa lite nya recept. Ha en bra dag!

Oj, jag

Oj, jag har legat i sängen precis hela dagen. Nu först har jag klätt på mig. Men har jag sovit? Nej, jag har spelat "ZooTycoon", "Mulle Meck bygger bilar" och "Mulle Meck bygger hus". Nu får tycka att jag är barnslig om ni vill, men jag älskar barnspel, barnprogramm och barnböcker, det är sådan jag är. Jag älskar att vara barnvakt för då blir jag också ett barn igen. Leka mamma pappa barn, leka i sandlådan, gunga och hoppa studdsmatta. Bland de  bästa saker jag vet är att vara med barn. Barn är inte så invecklade som tonåringar och vuxna kan vara. Ingenting är för dumt.

Finns det fler nittonåringar som jag, som älskar barnprogram?


Dom två jag älskar mest i hela världen, Wilma, min kusin, och min älskade festman. Förhoppningsvis blir väl jag också med barn snart så jag kan leka hela dagarna.

God morgon!

God morgon! Jag sitter vid frukostbordet, äter gröt och funderar på vad nattens dröm kan betyda.

Drömmen gick till så här:
Jag hade fått en uppgift (i vad vet jag inte, det var någonting i skolan) som hade med råttor att göra. Så jag hade fått tre stycken råttor (ja, levande) som jag skulle stapla på varandra. När det blev natt så la jag råttorna i en gryta så att dom inte skulle rymma (fråga inte vad jag fick kastrull ifrån). På morgonen efter så var dom borta så jag började att leta. När jag hittade dom så satt dom tillsammans med en ökenråtta som min syster hade haft* tre år tidigare (i drömmen alltså) och en riktig soptippsråtta storlek knähund. Jag fick tag på de små råttorna och släppte ut dom i det fria. Sedan var det dagt för "knähunden" Han var svår, vi började brottas och slåss. Jag fick ta tillhyggen och slå mot huvudet för att han inte skulle äta upp mig.

Vad betyder drömmen? Det är ju fredag den 13:e idag, är det så att jag ska slått med råttor idag?

Veckans fråga. Vilken stämmer bäst?


Godmorgon världen!

Godmorgon världen! Jag har nu varit vaken sedan nio, medan H. fortfarande ligger och sover. Latmask. Det var ju han som skulle upp nio.
Så jag sitter och roar mig med facebookspel och att redigera bilder. Det går bra, bilderna är för projektbloggen. Jag lägger upp dom sedan.

Kram


Okej, jag

Okej, jag kommer inte kunna hålla mig borta från denna blogg. Så ni får istället försöka att läsa båda bloggarna :)
Nu ska jag locka H til soffa så vi kan mysa framför en film eller någonting. Kram

Projektblogg

Hallå! Framöver kommer jag nog inte att blogga så mycket här. Jag kommer istället att hålla till på min "Projektblogg" fram till vecka 51. Hoppas ni kommer följa den.

Kram

(L)

ABORT ALL BABIES!

- Jag älskar "Scrubs".

HELLU! H

HELLU! H, fick en ny dator till slut iallafall. Fast han kan itne hämta den fören antagligen till veckan. OnOff hade den inte på lager så OnOffkillen sa att på fredag eller antagligen inte fören till veckan skulle den komma. Så då far vi inte till Marieberg då och hämtar den. H, sa att den datorn är bra, så då får jag väl tro på honom, han är ju ändå datateknikerutbildad. Okej, dock bara på gymnasienivå, men det räcker för mig;) Hihi.

Nu ska vi strax se på Familyguy, tvprogram i världsklass. Jag skrattar varje gång.

Nu måste jag gå och bajsa, ha det bra. Kram

2005



Bjuder på en bild på mig och min syster 2005.

Hej! Igår

Hej! Igår kom jag till Örebro. Resan gick bra men jag ramlade när jag klev av tåget här nere:P Haha. Fast det var itne mitt fel. Jag hade med mig världens största väska på hjul och när jag klev av så hamnade väskan snett, när jag skulle ställa den rakt så kom det ett barn och ställde sog i vägen så¨istället för att ställa ner väskan på henne så tappade jag balansen och ramlade. Men ingen skada skedd.

Idag är det tisdag och vi ska in till Marieberg och lämna in H;s dator för 5:e gången, hoppas han får en ny nu. Som han skulle ha fått förra gången enligt reklamationsrätten. Men på OnOff verkar dom inte kunna sånt :/

När vi ändå är i Marieberg så ska vi handla lite mat också. Sedan när vi kommer hem så ska jag fortsätta på projektplanen. Det kommer att bli toppenbra tilll slut iallafall. Det känner jag på mig. :)

Ha en bra dat mina vänner. Kram

Här har

Här har ni mig igen! Det var ett tag sedan, eller två dagar sedan iallafall :P Nu har jag tryckt i mig en massa brysselkål. Jag älskar det. Kalasgott!

Jag var hem till H;S föräldrar och hämtade mina jeans också, jag hade glömt dom där sist H. var hemma. På måndag far jag ju ner till honom i Örebro och stannar där fram till jul. Jag ska ha APU. Jag ska göra ett eget projekt om hur det är att vara student. Det kommer att bli roligt:)

GRISSPRUTAN



Idag ska jag ta grissprutan, och jag som spruträddkännermig skakis inför detta. Nog för att jag är diabetiker, men jag är ändå rädd för sprutor :S

Jag har

Jag har ju glömt att berätta om min lilla present som jag fick av älsklingen när han kom upp från Örebro. Där nere hade han varit in på någon skivaffär, såndär med lpskivor tror jag det var. Han hade då hittat en samlingsbox med fyra filmer av Marilyn Monroe, inse att jag blev glad. Jag älskar den kvinnan. Hon är en av de vackraste kvinnorna som någonsin har levt. Synd att hon valde att ta droger. 
Boxen är andra boxen av totalt två boxar. Han såg itne första. Filmerna är "Flickan ovanpå"m "Buss stopp", "Floden utan återvendo"noch "Hur man gifter sig med en millionär"

Hallå! Vi

Hallå! Vi har fortfarande inte fått till vårat internet. Så nu sitter jag på en dator hos älsklingens föräldrar. H, står i duschen och jag hoppas att han snart är klar. Jag ska nemligen vara på sjukhuset om mmmindre än en timma.

Jag ska på medicinkleniken, jag vet inte vart den ligger men det är ju bara att fråga.

Nu ska vi åka iväg. H är klar nu.

RSS 2.0