Hej alla

Hej alla nya och galma läsare! Nu sitter jag hemma hos H;s föräldrar. Vi har ätit gó mat. H, har tagit på sig kostymen inför ikväll. Han är  Dracula ;) Själv så sitter jag med en massa papiljotter (Hur det nu stavas) i håret. Min halloweenkostym ligger hemma på min säng. Jag ska vara en älva. Vingarna köpte jag på H&M;s barnavdelning för 49 kronor igår. Så klart är dom rosa, och sedan så ska jag ha en rosa klänning till. Jag kommer lätt att vara den sötaste älva so någonsin skådats!

Nu måste jag ner på toaletten, även älvor måste bajsa ibland ;D

Hej! NuHej! Nu är jag tillbaka från borgvattnets prästgård. Som förövrigt har varit med i "det okända" och "Ghosthunters international". Det var ganska lugnt hela tiden vi var där, förutom när vi skulle sova.

Det var jag, Malin, Maggie och Erica som sov i det gula rummet. Vi hade släckt lampan och jag låg i halvdvala. Helt plötsligt hör jag en tydlig duns och jag får som ett krampanfall och jag hör hur jag flämtar. Samtidigt blir jag alldeles tom i huvudet. När jag öppnar ögonen så kollar de andra tjejerna på mig, nästan med skräck i ögonen. Malin frågade vad som hände. Så jag svarade att jag inte visste, men att det antagligen var på grund utav ljudet som jag skakade. Då kollade tjejerna på mig igen med uppspärrade ögon och jag hörde Malin säga "Det var inget ljud, Carro". Jag har aldriv varit med om någonting mer obehagligt.

Nu är jag hemma i mitt trygga hus utan spöken. Nu ska vi äta varma mackor och sedan ska jag duscha. Kram


Hallå snyggingar

Hallå snyggingar! Nu sitter v hemma i Fridas lägenhet. Jag, frida, marre och anton. Dom sitter och förar lite medan jag kör på nyktert ikväll. Men vi ska in till Memento Palace sedan och röja huset. Och jag kan lova att jag kan ha roligt även fast jag inte dricker.

Idag har varit en lugn dag, med lite städning och choklasbollsbak. Tyvär så fungerar inte internet hemma, flera i timrå-sörbergeområdet har krongel med sitt internet. Det är någonting med bredbandsbolaget. Menmen, jag klarar mig ändå ganska bra. Fast jag saknar du bloggandet ganska mycket. Och jag förstår ganska väl att nio saknar mitt bloggande när jag inte skriver på dagarna. Men det inns ingenting jag kan göra tyvär. Så ni får stå ut med dåliga uppdateranden. Men om jag ska vara ärlig så bloggar jag inte för eran skull. Jag bloggar för min skull. Jag mår bra när jagh får skriva av mig litegranna.

Nej nu ska jag vara social med mina vänner.. Ha en bra kväll alla där ute. Kram

Wadap

Heeej det är jag som är prinsen jag hijacka älsklingens blogg för att göra reklam för min egen blogg, den är sjukt bra och ni borde läsa den 24/7.

http://hankeey.blogspot.com/
http://hankeey.blogspot.com/
http://hankeey.blogspot.com/
http://hankeey.blogspot.com/
http://hankeey.blogspot.com/

Pejz

Jag och

Jag och syster har nyss spelat guitar hero, och hon spöade mig totalt, haha. Så då gick jag och började spela facebookspel istället eftersom att man inte kan förlora i "farmville" "Café world" och allt vad dom heter :P För er som hänner mig vet att jag är dålig förlorare, ibland ;)

Hallå allaHallå alla vänner där ute! Jag har tyvär inte kunnat blogga för att mitt internet itne fungerar.

Jag måste säga att jag har haft otroligt tur med kändisar nu i helgen. I lördags natt var jag ut på Memento med en kompis och vilka är där om inte "Snake of eden" (dom heter någonting annat nu, men jag minns inte vad),  ni vet de tre killarna som strular med Lady Gaga i hennes video Papparazi. Grabbarna är från sundsvall men bor i LA. Jäkligt trevliga killar. Sedan igår så kom Alice Svensson och handlade av mig på jobbet (jag jobbar på McDonalds). Hur srot är chansen att det händer på en enda helg liksom? Haha, kul var det.

Idag har jag och syster varit in till birsta och lämnat in min telefon, för tredje gången. Nu är jag trött på den skiten! Jag säger bara det, köp INTE en SonyEriksson Experia! Den är apdålig. Sedan så handlade jag "blombollar" att ha i mina krukor på mitt rum, så det inte ser så himla tomt ut i fönstret. Jag kan säga att det ser betydligt bättre ut nu:)

Just det ja! Jag har hittat en blogg som jag tror kommer att bli någonting stort. Än så länge är det bara två inlägg (om man itne räknar med testinlägget, då blir det tre) bloggen hittar nu HÄR.


Hallå mina
Hallå mina
kära vänner! Nu har jag nyss kommit hem från jobbet. Eller inte direkt efter jobbet, jag for hem till H;s mamma och pappa och hämtade min svarta skinnjacka när jag slutat.

På jobbet gick det bra. Jag kom dock 20 minuter sent idag. Lillasyster kom upp till mig i morse:
SYSTER; Börjar inte du nio?
JAG; Jo, men hon är inte nio nu.
SYSTER; Jo det är den.
JAG; *Kikar på mobilen* Nej, den är bara 05.59, vad gör du uppe såhär tidigt?
SYSTER; Nej , klockan är nio!
JAG; *Öppnar datorn, ser på klockan* FAN JAG BÖRJAR JU NU!!

Alltså hade min mobil ställt om sig inatt. så när klockan var nio ås var min mobil på 05.59. Hur har detta gått till? Eller är det jag som ställt om den i sömnen? Fast det tvivlar jag på.

Nu har jag itne tid längre. Jag måste äta, duscha, klä på mig för att sedan dra iväg på 80-talsfest :D Vi kommer ha askul ikväll. Ikväll är det cc som gäller. Först hemma hon en kompis till carro och sedan är det Momento på aplanaden som gäller!

Ha en trevlig kväll allihopa!

(cc- carro och carro)

Hallå! Morbror

Hallå! Morbror Gunnar från huvudstaden är här. Så nu ska jag på Ica och inhandla lite glass :D

Tävling


Jag har diabetes
Jag har diabetes, och jag tycker inte att mitt liv har förändrats till det sämre bara för det. Visst det finns vissa saker som skiljer mig och "friska" människor. Jag måste hålla bättre koll på att jag äter. Hoppar jag över måltider så blir jag " låg", alltså jag får för lågt blodsocker. I och med det så får inte min hjärna och mina celler det socker som behövs. Det är väldigt obehagligt. Jag blir skakig, blek, mumlar osammanhängande och kan uppfattas som full.

Jag tycker bara att det är roligt när folk frågar om min diabetes och vill veta mer. Det visar på att dom tycker att det är intressant (Jag tycker faktiskt att det är intressant med olika sjukdommar). Men en sak som jag blir rent ut sagt förbannad på är när mina lärare anser att jag borde gå på skolan i stället för till sjukhuset för mina läkarbesök eller provtagningar.

När jag nyss hade fått Diabetes, jag var 13 och gick i sjuan, så ringde min mattelärare hem till min mamma och sa; Carolina har varit väldigt distraherad och och huggit på minsta lilla nu på senaste tiden. Jamen det är väl inte så konstigt sa mamma då, hon har nyss fått reda på att hon har diabetes, man är så innan man får vård. Jamen just det, sa matteläraren då, Jag hörde att hon hade fått en släng av diabetes också.

Jag vill bara säga att man får inte en "släng" utav diabetes. Diabetes är en kronisk sjukdom som jag ALDRIG kommar att bli av med. Man får en "släng" av förkylning, inte kroniska sjukdomar.

Idag var jag på sjukhuset för att ta olika blodprover som är nödvändiga att ta så att man kan sköta min diabetes på bästa sätt. På grund av detta så kom jag sent till skolan, en timme ungefär, inte så mycket att gråta för tycker jag. Med tanke på att jag har varit på sjukhuset. Min idrottslärare tycker tydligen att det inte är en godtagbar ursäkt för mig att komma sent. Jag bad om ursäkt att jag var sen, och berättade att jag hade varit på sjukhuset och tagit en massa blodprover. SHIT vilket liv det blev!

LÄRAREN; Var du tvungen at göra det idag, med tanke på hur du ligger till?
JAG; Men du förstår väl att jag måste ta mina prover på sjukhuset när jag har fått papper på att jag ska göra det?
LÄRAREN; Hade du inte kunnat vänta några timmar till lektionen var slut?
JAG; Så du tycker att skolan MÅSTE gå före mina sjukhusbesök?
LÄRAREN; Ja.
JAG; Jag var tvungen att vara fastande, och med tanke på min diabetes så kan jag inte faste hela dagen så jag måste ta proverna på morgonen.


Och så fortsatte det. Gnället på att jag har diabetes, han fick det att låta som att jag fåt skylla mig själv att jag har diabetes. Jag blir så himla förbannad på sånt här. Det visar på okunskap. Jag tycker att det är skolans skyldighet att lära ut lärare om de vanligaste sjukdomarna, däribland diabetes. Jag har själv informerat alla mina lärare om min sjukdom, men vissa fattar ändå inte. Och det gör mig arg. Jag känner mig orättvist behandlad!

Good morning

Good morning! Nyvaknad och hungrig, men, som ni kan läsa i föregående inlägg så måste jag vara fastande fram till efter provtagningarna. Jag kanske får snyga i mig lite vatten. Det är ju iallafall lite mättande. Nej! Nu måste jag skynda mig. Kläder var det ja!

Hej allihopa

Hej allihopa! Nu sitter jag i min säng och lyssnar på My Chemical Romance-Famous last words. Jättebra låt! Medan jag lyssnar så funderar jag också på vilken tid jag ska ställa klockan på imorgon. Det är så att jag ska på sjukhuset och ta en massa prover i morgon bitti. Vad alla proverna är är jag intehelt säker på, men jag minns att ett av testerna var kolesterol iallafall.

Jag måste komma ihåg att maila skolan i morgon och meddela att jag kommer senare till skolan, om jag kommer alls. Jag vet ju inte hur lång tid det tar att ta alla dessa tester. En jobbig grej med detta är att jag får inte äte någonting efter 24.00 inat till efter proverna, och som mina vänner vet så är jag väldigt hungrig av mig. Eller, jag behöver inte ens vara hungrig för att smälla i mig en pizza eller någonting annat. Jag äter i tid och otid. Jag måste erkänna att jag har bra ämnesomsättning med tanke på hur smal jag är och hur lite jag tränar. Den lilla träning jag får är till och från bussen + skolidrotten en gång i veckan. Jag förstår faktiskt inte vart allting tar vägen. Jag äter ju så mycket!

Nog om matprat, jag blir bara hungrig.

Jag somnade på bussen på väg till skolan idag. Fast det är väl inte så himla konstigt. Jag körde ju hem från Örebro igår. Jag åkte strax efter två på dagen pch kom hem strax efter tio på kvällen. Ioch för sig så tog jag en sväng förbi Ockelbo och hälsade på mormor. Det gick bra att köra hem själv. Jag hade stereon på högsta volym och sjöng med i Wanda Jacksson-låtar och My chemical  romance-låtar :P När jag kom n hem så kunde jag inte somna, så när jag fortfarande var vaken 03.00 så gick jag ner och tog en nattmacka och ett glas mjölk.  Jag somnade inte förän vid fyratiden. Så jag var hyffsat trött när jag vaknade.

Jaja, nu ska jag slå en pling till min prins och sedan ska jag försöka sova.


5 Saker ni inte visste om mig

  1. Jag föddes den sista Juli 1990. Fem minuret efter halv tolv på natten
  2. Jag har haft svart/rosa hår
  3. Jag hade ett födelsemärke, ca. 3 cm i diametern, på kinden fram till jag var 13 år, det tog fyra operationer att få bort det.
  4. Jag har åkt dit för snatteri när jag var mindre.
  5. Jag är galen i gamla bilar. Men jag kan absolut ingenting om dom förutom hur man kör.

fler besökare

Fler besökare? Klicka HÄR

H. är

H. är och hämtar en soffa till ägenheten och själv så sitter jag här och bloggar och "facebookar" Haha. Jag vet inte när han kommer tillbka. När han kommer tillbaka så ska vi iväg till ONOFF och lämna in hans bärbara och sedan tar jag bilen och far hemmåt. Jag tänker göra en liten avstickare till Ockelbo och hälsa på mormor. Det är så l'nge sedan jag träffade henne. Om jag inte missminner mig så var det på mamma och pappas födelsedagsfest i mars. Ett litet tag sedan alltså.

Nej, nu ska jag fortsätta med mina facebookspel ;)

Ha det så bra :D

Hej godingar!

Hej godingar! Nu är vi i Örebro, i Hampus studentrum. Igår fick jag sluta en timme innan jag skulle ha slutat egentligen. Så jag ringde älsklingen, köpte en kaffe och sedan kom han och hämtade mig. Vi for då bort till Petersvik och hämtade upp Hamp. Så halv sju var vi på väg.
Vi stannade endast en gång för att tanka, kissa och äta en korv. Sedan for vi nonstop. Med mig som kartläsare. Kan ni tänka er?! Jag höll mig vaken nästan hela vägen, jag somnade när det var ca 4 mil kvar till Örebro.

Vi var framme 23.51 och då började vi bära upp grejorna fron bilen upp i nya lägenheten. vi ska se om jag får tag på en kamera så kan jag fota. Det första vi möttes av var kissdoeften, och ändå har det varit en städfirma där :/ Ett pluss är ju iallafall att dom hat nära till Universitetet.

Nu hinner jag inte skriva mer. Jag ska fixa håret. Jag är nyss utkommern från duschen. Ha en underbar dag alla mina vänner!


Bowling

Nu ska jag iväg och blowla med mina konfirmander :)

Hallå! Förlåt

Hallå! Förlåt att jag inte skrivit någonting. Jag har bara inte haft tid. Och det har jag inte nu heller egentligen. Jag måste klä på mig och sedan bär det aav in till Timrå. Kram

Hej! Idag

Hej! Idag har jag sovit länge. jag kan lova att det var skönt :) Idag börjar jag ju som sagt halv två. Det är ju tårttävling på schemat, roligt.Innan det ska jag hem till bästa vännen och hämta lite kläder och saker som jag ska köra till henne. Hon är inte hemma nu. Vi pratadet vid på telefonen igårkväll, men eftersom att jag inte visste om jag kunde ha bilen idag så skulle jag ringa henne.

Jag sitter här och lyssnar på MJ och funderar på vad det egentligen vad som hände. Det är ju sjukt hur en läkare kan döda någon. Fast vi vet ju inte säkert om det var han. Men om det var läkaren.

Nej jag har inte tid att sitta här mer. Nu ska jag in i duschen, fixa lite kaffe, bestämma kläder och sedan ringa bästa vännen.

Ha en bra dag mina vänner! Kram


Jag när jag och pappa var i London. Byggnaden bakom är Buckingham Palace.

Nu tänker

Nu tänker jag säga godnatt! Eller inte än, innen det blit natta för min del så ska jag mysa ner mig i sängen, leta reda på några bra serier jag kan kika på, leka runt lite på facebook och prata med min snygga festman ♥ GAAAAH! Jag är så nedrans kär i honom, det går itne att beskriva hur mycket han betyder för mig. Vill ni veta en sak? (Som jag antagligen redan har sagt flera gånger) Han kommer hem i morgon! Snacka om att jag blir lycklig då. Han och Hampus har ju fått lägenhet nu. Så då ska han upp hit och hämta lite saker som han ska ha med ner till Örebro.

På söndag åker vi ner. Ja, ni läste rätt, VI, jag ska följa med ner. Vi ska låna H;s föräldrars bil och sedan så ska jag köra hem den igen på onsdag. Det kommer bli ganska jobbigt. Jag måste fråga pappa om jag får låna hans GPS, för jag lovar att jag kommer köra vilse påväg tillbaka till lilla Sörberge annars. Jag måste hem på onsdag för på torsdag så ska jag jobba igen.

Skolan blir det nog inga problem med när jag är i Gnällbeltet. Det är ju bara att jag tar med mig saker ner så jag kan plugga där nere. Så kan ju älsklingen hjälpa mig också. Jag känner att jag har tappat all ork att bry mig om skolan sedan han flyttade ner. Men varje gång här kommer upp så går det lättare igen. Så jag tror att jag kommer jobba ganska bra där nere.

OJ! Nu blir jag glad! Jag gick in och kikade på mitt jobbschema nu för att kolla vilken tid jag ska jobba i morgon, vet ni vad jag får se?! ATT JAG INTE ALLS JOBBAR NÄSTA TORSDAG! YEY! Tummen upp för det! Men jag måste ändå hem då, annars så kommer jag missa några viktiga lektioner.

Nej, nu blev det ett såntdär långt inlägg igen, jag ber om ursäkt. Nu ska jag inte pladdra på om ingenting något mer. Nu ska jag bara säga godnatt.


Vad har

Vad har hänt? Har ni övergivit mig? Fram till nu har jag bara haft 43 unika besökare, fast jag har brukat haft över 70 vid denhär tiden :( Dessutom har kommentarerna minskat. Har jag skrivit för långa inlägg idag så att ni har orkat läsa igenom eller vad gör jag för fel? :P

Idag gick det superbra på konfaundervisningen. Jag hade tid att sätta mig ner och småprata med några och jag kännde att vi kom varandra närmare. Våra konfirmander är jättetrevliga, och spralliga :) Idag har jag lärt mig flera nya namn också.

Nu sitter jag bara och pratar med min prins på msn, men han ser på fotboll så han är tråkig. Fast det är ju egentligen inte han som är tråkig, det är fotbollen :P Jag kan itne alls med fotboll, jag hatar det. Men hockey, det är en annan femma! Och då är det ju såklart MODO som gäller:)

Nu har

Nu har jag fått i mig mat. Lasagne, mumsigt även fast det var en färdig form. Så nu när jag är mätt och har bytt i diskmaskinen så ska jag byta kläder lite snabbt och sedan fara iväg in till Timrå. Så nu blir det inget långt inlägg inte :P Hoppas jag itne har skrivit för långa inlägg idag. Så ni inte orkar läsa dom.

Men vi hörs ikväll mina vänner!Jag och Wilma (kusinen)

Hallå! Nu

Hallå! Nu är jag äntligen hemma igen. Jag har iallafall kommit på vad jag ska skriva om på svenskan. Det blev inte det jag sa att jag skulle skriva om i förra inlägget, jag ska skriva om arbetslöshet och sjukskrivningar istället. Jag tror att det är lättare, och framför allt mer intressant eftersom att det har blivit så stort nu. När jag hade skrivit två stycken på skoldatorn så tänkte jag att det är nog lika bra att spara redan nu eftersom datorerna har en tendens att hänga sig. Men, jag han inte. Datorn hängde sig och stängde ner hela programmer av sig själv. Såklart blev jag arg och skrek, vilken mina kära fina classmates tyckte var roligt så dom börjar skratta :P Fast det hade jag nog också gjort om det hände för dom, men vi älskar varandra ändå:)
Jag hade tur i oturen iallafall för när jag startade upp programmet igen så kom det upp en ruta osm undrade om jag ville åretställa föregående dokument så jag förlorade ingenting. Men för att vara på den säkra sidan så tänkte jag maila det jag skrivit till mig själv. Såklart så slutade internet fungera så det gick ju inte heller. Det slutade med att jag fick skriva ner allting på papper. *SUCK*.

Jag följde med Maria på stan och kikade på stövlar, de par hon hade tänkt köpa först var jättesnygga, fram till att ohn testade dom, visst dom var jättefina då också men don"säckade ihop sig" så hon ångrade sig. Så vi kikade efter stövlar i alla skoaffärer inne i sundrvall men det slutade med att hon inte köpte några alls. Jag tycker om Maria, hon är så lätt att prata med. När vi går på stan efter skolan eller bara tar en fika så pratar vi om allt mellan himmel och jort, det är så trevligt.

Jag tog kvart över tre-bussen hem så nu sitter jag här. Jag har börjat småplocka lite på rummer för det ligger lite kläder på golvet. Jag vill ju att det ska vara fint när H. kommer hem i morgon. Jag kommer nog inte ha tid att städa i morgon. Fast ioch för sig, jag börjar inte fören halv två i morgon så jag hinner nog innan jag ska till bussen.

Det är ju i morgon vi har tårttävlingen på Hedbergska utanför matsalen. Så om du gå på Hedbergska så kom förbi matsalen i morgon klockan två och smaka på HVFO07s tårta, den kommer lätt vara både den snyggaste och godaste:)

Nej nu ska jag göra lite kaffe, leka runt på facebook, städa och plocka lite innan jag ska fara in till Timrå fr konfirmandundervisningen :)

Kram

Hej igen

Hej igen mina vänner! Nu är jag på skolan, vi har svenska, ska skriva någon typ av argumenterande text gärna med lite satir. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Någonting som har med tryckfrihetslagen gärna, eftersom att det är det vi håller på med. Kom gärna med idéer om vad jag kan skriva om. Jag är inte så bra på att komma på. Men när jag vet vad jag ska skriva om så flyter det på väldigt bra må jag säga. Jag tycler om att skriva, om jag redan från början vet vad jag ska skriva om.

Samhällslektionen gick bra. Nu ska vi börjag jobba med brott och straff. Så vi ska på fritiden gå på en rättegång och skriva hur det gick till och sedan lämna in till läraren efter jul. Varför vi ska lämna in efter jul är att från vecka 46 fram till jullovet ska vi ha APU och kommer därför inte att ha några lektioner. Så någon dag här i veckan ska jag och några till från klassen gå till tingsrätten oc se vilka intressanta rättegångar det finns. Jag vill gärna gå på ett misshaldelsmål eller rån. Jag känner att ett mål med skattebrott eller liknande kommer att vara tråkigt att gå på, kanske också lite svårt att förstå. Om du är från Sundsvall och vet om något intressant mål som är öppet för allmänheten så får du gärna maila mig och berätta om det. Jag kanske gillar det. Eller gillar och gillar, du vet vad jag menar.

Nu ska jag fundera på vad jag ska skriva om på svenskan. Ha en fortsatt trevlig dag. Kram

God morgon

God morgon mina vänner! Det är minusgrader ute och jag kan säga att det känns inne att det är kallt ute. Vilket som, jag har äntligen fått i mig mitt morgonkaffe och två hårdbrömackor med ost *mums*. Nu ska jag bara dra på mig mina stickade knästrumpor och fundera ut vad jag ska ha för tröja över linnet. Det kommer bli alldeles för kallt utan långärmad tröja över.

På schemat idag står först Samhällskunskap A. Eftersom att jag var sjuk några dagar förra veckan så missade jag gruppredovisningen så jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Men det visar sig när jag kommer dit.

Sedan så har vi Svenska B, där vi håller på emd Bellman, nej vi skriver inte nya Bellmanhistorier utan vi lyssnar på låtar av han. Eller, det är ju såklart inte han som sjunger  utan det är tolkningar av Cornelis och någon annan. Sedan så ska vi "analysera" en epistel av Bellman.

Sista lektionen är Yrkesteknik, alltså foto. Jag vet faktiskt inte om vi har lektion där eftersom att vi oftast brukar jobba själva. Vi får se.

Justja! Jag måste skrapa ihop 20 kronor som jag ska ge till Sandra i klassen. På torstag så ska alla treor bara en tårta. Tårtan får ett betyg och är en del utav många tävlingar som har att göra med om vilken klass som ska få gå ut på trappan först på studenten. Jag tror lätt att vi får bra betyg. Vi komemr att göra den snyggaste tårtat. Men jag ska inte avslöja förmycket. Tänk om någon annan trea från Hedbergska läser min blogg och tar våran idé. Det skulle ju inte vara så jättebra, eller hur?

Ikväll så har vi konfirmandundervisning. Jag hoppas att det kommer att gå mycket bättre ikväll än vad det har gjort de två senaste gångerna. Jag ska itne berätta vad det är, men jag kan säga att barn är barn.

Oj vad mycket jag har skrivit nu! Jag tror nästan att det är rekord. Jag brukar ju oftast sskriva bara några meningar men nu är det ju typ en hel uppsats ;) Haha, men det är bra. Jag kanske verkar lite mer intressant så fler vill läsa om mig.

Nej hörrni! Nu ska jag leeta reda på en snygg tjocktröja, gå och bajsa och sedan springa till bussen. Ha en underbar dag, för det ska jag ha:DJag i somras, Göteborg

Shuella

Klicka på bilden så kommer du till hemsidan!Det här är någonting jag vill ha. Tänk om man är på väg till krogen eller vad som hellst också regnar det. Då tar man på domhär över klackisarna så förstör man dom inte, shit vilken bra idé. Jag undrar om man kan köpa dom i sverige. Om ni hittar som någonstans så maila gärma mig och berätta vart!

Michael Jackson

Jag älskar denhär låten med MJ. En av de bästa han har gjort.

En av de bästa som har gjorts över huvudtaget tror jag,

MJ är, VAR, en mäktig artist.

 

 


Hej! Jag


Hej! Jag
börjar den här morgonen med ett litet
bloggtips. Nämligen Emelies godsaker, hon bakar
snygga tårtor och cupcakes och lägger upp enkla
beskrivningar på hur man ska gå till väga. Så jag
tycker absolut att ni ska kika in hos henne!

Hoppas eran morgon började bra!

Jag lyssnar

Jag lyssnar på Lily Allen och funderar på att kocka kudden.
Låter det som en bra idé tycker du? God natt mina vänner!

Duktiga jag

Duktiga jag som försov mig. Nu ska jag iallafall springa
iväg till bussen. Hoppas ni får nytta av tutorialsarna jag
la upp igår. Ha en bra jag mina vänner!

Snygga håruppsättningar


Tycker du, som jag, att "vintage frisyrer" är svåra att få till? Då ska du se dessa videor.
Denna tjej visar både snygga "rockabilly & pinup" sminkningar och frisyrer, men jag tycker att vi ska fokusera oss på håret denna gång.

Jag vet varken ut eller in.

Jag svettas, fast jag fryser samtidigt.
Jag är hungrig, men jag kan inte få in mig någonting.
Jag är glad, men jag är samtidigt ledsen.
Jag vill ha förändring, men jag är nöjd som det är.

Läste på "Falsksanning"

"Fredag den 16oktober ska INGEN besöka Kissies blogg! Vi får se hur uppkäftig hon e då.
Skicka vidare detta till alla i din kontakt lista. Så kan ni se på lördag hur hon reagerade"

Jag ska skippa henne då,  ska ni?

Mamma har

Mamma har gjort äppelpaj, så nu ska vi smaska
i oss det och se på Johan Falk (Y)

Ha en trevlig kväll allihopa :)

Jag blev


Nu kan DU vara med och blogga hos mig!

Nu kan du vara med och bestämma om vad som ska skrivas här på bloggen!
Om du har någonting som du tycker är viktigt och vill nå fram med så kan du få möjligheten att gästblogga hos mig. Skicka ett mail med texten du vill ha med här och ditt namn och bloggadress (om du har någon) Så länkar jag såklart till dig!

Antingen använder du "rutan" i menyn, eller så mailar du till; carolina@swemog.com

Ha en bra dag alla underbara människor där ute!

Nu när


Nu när
det snart är halloween så tänkte jag tipsa
om några bra sminktutorials. Jag tror vi börjar med
ögonbrynsplockning och sedan fårtsätter vi med en
snygg sminkning till.

Den här tjejen är jätteduktig!


GRATIS DESIGN?

Vill du ha en enkel men snygg bloggdesign?
Klicka HÄR så får du se den, maila mig om du vill ha den.

nu är det


God morgon

God morgon! Eller, god dag kanske det ska vara.
Fick ett sms av älsklingen inatt att han och Hampus
hade fått lägenheten. Så dom flyttar in någon gång
nästa vecka. Jippie. Då får jag äntligen komma ner
och hälsa på min prins. Äntligen.

Hej godingar

Hej godingar! Hur har ni det såhär på kvällskvisten?
Jag har det ganska bra jag. Mamma gjorde thé så vi
har myst framför tv:n med Indiana Jones. Men jag
orkade inte se klart så jag gick upp på rummet nu,
jag måste sova. Jag är så himla trött. Ögonen faller
ihop av sig själv liksom.

Nu ska jag sova. Godnatt mina änglar!

Veckans blogg


Hej mina

Hej mina solstrålar! Nu på kvällen har jag varit
på styrelsemöte för Svenska Kyrkans Unga här i
Timrå. Mötet gick bra, det var kul, jag känner att
jag blir bättre och bättre i min sekreterarroll hela
tiden :) Samtidigt i ett annat rum på InBetween så
var det stickningskväll, så när mötet var slut så
satte jag och anna oss med damerna där ute och
pratade på. Samtidigt som jag försökte förstå mig
på hur man stickar i mönster. Jag tycker att det är
roligt att hålla på och sticka, fast jag har inte stickat
på flera år.

När jag satte mig i bilen så ringde jag
till min farmor och frågade när hennes syjunta är.
Tyvär så är den på onsdagskvällar, den kväll i veckan
som jag har konfirmander. Annars så hade jag nog
börjar följa med farmor på dom kvällarna. Det hade
varit riktigt roligt tror jag.Nya bloggar


Lyckat, jag

Lyckat, jag stressar jättemycket för att komma i
tid till bussen. Jag lyckas. Men när jag komer till
skolan så inser jag att jag inte skulle ha någon
företagsekonomi idag. Jag måste börja kolla i min
kalender innan jag gör mig iordning på morgonen.
Iallafall så börjar 10,10 idag. Så nu sitter jag på
skolan och ska försöka fördriva tiden på ett bra
sätt. Ni får gärna komma med förslag.

Och glöm nu inte att rösta på mig till veckans
blogg, se inläggen innan detta.

Hjälp mig bli veckans blogg


Nu ska

Nu ska jag göra mig i ordning till skolan. Fast jag
borde nog inte gå. Jag har ont i hals och huvud. Men
det är ju så tråkigt att vara hemma hela tiden :/:/

Nu ska

Nu ska jag lägga mig i sängen och ringa till älsklingen.
Jag har inte pratat med honom på två timmar och cirka
tio minuter. Sedan ska jag nog sova tror jag, så att jag
tar mig upp i morgon. Om jag mår bättre då vill säga.Bullarna blev

Bullarna blev perfekta, jättestora med massa
pärlsocker. Så nu ska vi avnjuta bullar och mjölk
framför TVn och Brottskod Försvunnen. Och efter
det blir det Svenska Hollywoodfruar. Perfekt!

Jag har


Fler besökare?Vill du ha hundra unika besökare på några enkla klick?
Klicka på bilden och bli medlem. Svårare än så är det inte!

Bullbak


Bra sidor

Här är tre bra sidor med tips för hemmaspa.

  1. SalongK
  2. Veckorevyn
  3. Aftonbladet

Så nu är det bara för er att lyxa till det med
hemmagjord ansiktsmast och hårinpackning

Hemmaspa
Bild lånad från aftonbladet

Internationella barndagen

Internationella barndagen
Datum: 5 oktober 2009

Den internationella barndagen hör samman med Förenta nationernas konvention om barnens rättigheter från den 20 november 1989. Redan 1953 uppmuntrade Förenta Nationerna alla stater att skapa en barndag.

 

Utdrag från Svenska FN-Förbundet


God morgon

God morgon alla goa människor där ute! Idag
är ingen höjdardag. H. är i Örebro jag jag har
blivit sjuk igen. Eller igen &igen, jag blev aldrig
riktigt av med viruset. Så nu sitter jag här i min
ensamhet och snorar ikapp med mig själv.

Jag har en fråga till er. När jag börjar bli sjuk
så blöder jag alltid en massa näsblod, blir det
så för er också? Och varför blir det så när man
är sjuk? Det är ganska irriterande.

100 unika besökare!

Om ni vill lägga in en egen ikon

Om ni vill lägga in en egen ikon i adressfältet
så har denna tjej en bra beskrivning på hur man
gör. Ett tips är att bilden ska vara ungefär 20x20
pixlar stor. Kram på er!

Prinsen


Jag vill tipsa om donationsregistret

Hej alla amänniskor! Jag såg på Monias blogg att man kan anmäla sig till Donationsregistret via internet, så det gjorde jag på direkten. Ni kan också göra det HÄR. Jag har alltid velat göra det, jag vill ge blod också. Men jag vet faktiskt inte om jag får göra det (ge blod alltså). För det första är jag tatuerad. Jag har hört från en vän till familjen att det är någonting speciellt med tatuerade personer, och dessutom så har jag diabetes. Vilket gör mig ganska osäker på om jag får. Jag har frågat en sjuksköterska en gång, men hon hade ingen aning om hur det är med diabetiker. Vilket som så ska jag fråga min läkare nästa gång jag är på sjukhuset.
Nu kommer jag gå in

Nu kommer jag gå in i min egen lilla dvala igen.
Jag kommer blomstra ut igen om några veckor när
jag får se Prinsen igen. Han for hem till  "Gnällbältet"
idag. Tåget gick 14.11. Nu vill jag bara lägga mig ner
och sova tills jag får se honom. När jag inte är med
honom så känns allting så meningslöst. Jag vill inte
ens försöka må bra. Jag får ändå inte ut någonting av
det känns det som. Det känns inte ens som att jag hör
hit, att jag inte här hemma på jorden över huvud taget.


Hej godingar! Jag, Prinsen

Hej godingar! Jag, Prinsen, Emil och Lina ska in
till bilträffen i Birsta snart.. Först så ska vi hem till
mig så jag får byta om :) Ha en trevlig kväll <3


Fler besökare?

Jag vill bara tipsa om en sida som hjälper till att öka läsarna
på din blogg. Gör som mig och klicka här och nå ut till fler.

Vet ni att det enligt lag är förbjudet att:

Spela kort med en indian i Arizona.
Fiska i pyjamas i Chicago.
För skilda kvinnor att i Florida hoppa fallskärm på en söndag.
Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
Dansa till en nationalsång i San Francisco.
Skrämma en häst i Pennsylvania.
Cykla i en pool i Kalifornien.
Kyssa en gravid kvinna i Iowa i mer än fem minuter.
Spela trumpet för att locka någon in i en butik i Indian Wells, Kalifornien.
Dricka öl ur en hink i St Louis.
Sova på ett kylskåp i Pittsburgh.
Bära getskägg i Boston.
Gå på händerna över en gata i Hartford Connecticut.
För två män i Longmeadow, Massachusetts, att bära ett badkar över stadens grönytor.
Flyga drake i Washington.
Äta samtidigt som man simmar i Ocean City.
Äta vattenmelon på en kyrkogård i Spartanburg.

Klicka på länken

Den är helt enkel Klockren!

Minns ni att jag utsattes

Minns ni att jag utsattes för "Tunnelblottaren" i Sörberge
i våras? Iallafall så lyssnade jag på radion på väg hem från
skolan idag, och jag fick höra en positiv nyhet. Polisen har
äntligen tagit in en misstänkt för detta.
Den här mannen har
blottat sig ungefär 20 gånger i Sörberge sedan i våras. Polisen
spekulerar också i om det till och med är merän en blottare.

Vilket som så blev jag glad att det äntligen händer någonting.
På radion så sa dom att det är en 25årig man. Mannen nekar,
såklart, men han kan ju faktiskt vara oskyldig. Men jag tycker
att det är bra att dom har tagit in någon på förhör. Det är den
första som misstänkts. Vad jag vet om iallafall.

Uscha! Nu är det

Uscha! Nu är det minusgradet och en massa frost
ute. Och jag som ska ta bilen till skolan måste isåfall
sätta i motorvärmaren nu och skrapa rutorna strax.
Jag vill inte, jag hatar att skrapa rutor. Vill ni veta
någonting mer? ...Jag blöder näsblod. Jätteroligt eller
hur? Hmm. Finns det något sätt att få blodet att sluta
rinna snabbt?

RSS 2.0