3 april 2010

God kväll!
Jag sitter framför tv'n och ser på "Den galna professorn" på 6an. Trotts att det bara har gått femton minuter av filmen så älskar jag den redan :D

Vad har mina vänner gjort i påsk då? Själv har jag varit i Ockelbo med familjen. Ja visst, påsken är inte slut än, men vi for ner igår och stannade över natten. Så idag har vi ätit påsklunch med mormor, och mammas två bröder.

Nu ska jag fortsätta titta på TV, Ha en fortsatt trevlig kväll!

1 april 2010Nu håller jag på att småpacka inför på måndag då jag åker till Ilona.
I morgon ska vi åka ner till mormor i Ockelbo för att fira Påsk, och stanna vi ska över natten. På lördag kommer jag ju hem isåfall och så måste jag packa och tvätta och packa lite till.

Jag vet inte riktigt vilka kläder jag ska ta med mig. Jag vet att det brukar vara väldigt regnigt på Skottland vid denhär tiden på året. Så idag köpte jag en babyrosa regnkappa idag på Rut m. flera för 299 kronor. Den är huuuuur snygg som helst!

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott mina vänner!

1 april 2010

God morgon god morgon, hör fåglar.... Eller någonting sådant, det är ju inte derekt morgon nu heller. Det är ju mitt på dagen. Nu håller H. på att packa, han åker tillbaka till örebro idag :( Jag vill att han ska stanna!

Idag är det ju första april också, men jag känner inte för att lura någon idag. Ifjol skrev jag på bloggen att jag och H skulle gifta oss, att datum, kyrka och präst var bestämt och bokat. Jag kan ju lova att jag fick många telefonsamtal den dagen ;) Tyvär var det ju inte sant. Fast vi ska ju gifta oss, i framtiden, om några år. När vi har jobb, egen lägenhet och så vidare.Föresten så har jag gjort en ny bikini som ni måste rösta 5 stjärnor på :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0