22 augusti 2010God kväll!
Camilla var hemma så vi stannade där någon timme. Amelia lekte med Alfred och jag och Camilla satt och surrade. Det var roligt att träffa henne igen :). Men jag tror inte att Amelia tyckte att der var så roligt längre när det kom en massa myror och började äta på hennes fötter. Stackaren hade så ont. Men efter lite muffins i munnen och salva på fötterna var det bra igen.

När vi kom hem blev det potatisbullar till middag, den tjejen älskar potatisbullar. Hon vill alltid ha det :P Haha. Jag har städat idag också, fast det var inte så¨lätt när jag plockade undan och amelia drog fram hela tiden. Men nu när hon sover är det fint och städat igen.

Nu sitter jag och dricker te, och jag har kolakakor i ugnen, jag hoppas att dom blir bra bara :P bakning är inte min starkaste sida tyvär :P Menmen..

Nu ska jag fortsätta kolla på Bones på TV.

PUSS

22 augusti 2010God dag!
Igårkväll var jag ut med två kompisar, vilket inte var planerat, vi hamnade på Allstar och jag tycker att vi hade det trevligt. Jag träffade lite olika folk jag inte träffat på länge och jag lärde också känna några nya :) Alltid roligt.

Idag vaknade jag iallafall vid sjutiden. Då slog jag på tv´n så jag och Amelia låg och kollade ett tag på en massa barnprogram. Klockan åtta gjorde jag iordning frukost till oss bestående av flingor med mjölk och mackor. N uhar vi varit ute och cyklat idag igen. Hon är jätteduktig, vi tog en sväng runt Östermalm, var ute i 40 minuter.

Nu ska vi fika lite innan vi åker iväg till Camilla. Hoppas hon är hemma bara :P

PUSS


21 augusti 2010

God morgon! 
Nu har vi ätit frulle både jag och Amelia och nu sitter vi och tittar på "Trasan och Banarne", Nu dansar AMelia till ElektricBanana Band :D

Jag jobbar idag, 13,00-18,30. Så AMelia ska vara med Peder idag, så hon kanske åker lite motorcykel idag :) Det skulle hon tycka om.

PUSS

20 audusti 2010

Hallåhallå!
Idag klev jag och Amelia upp vid sjutiden, hon fick se på tv medan jag gjorde välling åt henne.
När klockan var åtta åt vi flingor med mjölk. Vi har hunnit med att cykla nu på morgonen också :) Amelia är superduktig på att cykla nu :)
Vi cyklade till en lekpark i närheten av där vi bor också fik Amelia åka rutshkana (hur stavas det?) Nu har vi nyss kommit in igen, så nu ser vi på Barnen i Bullerbyn på barnkanalen. Undrar varför det inte görs såhär bra bawrnprogram längre? , Jag kanske måste ta ocg skriva några bra berättelser dom kan filma.

Vi ska ivög till Himlabadet sedan också, med Magdalena och Pelle.  Så klockan 12 ska jag och Amelia ta en långpromenad ner till ´badet :)


PUSS

RSS 2.0