30 juni 2010

Hejsan snyggingar!

Idag vaknade jag runt tolv, snacka om att sova bort dagen ;) Haha, men jag behövde det, om man är sjuk ska man sova mycket. Ja idag har jag inte feber iallafall, och det är ju bra.

Jag har städat hela badrummet med diskborste och skrubbat med svamp, det enda jag inte rengjort där inne är taket, så nu är det rent och fint.
Jag har damsugit hallen och halva vardagsrummet också, sedan for sladden ur så då orkade jag inte damsuga mer ;)

Nu sitter jag och ser på morden i midsummer, med en sprängande huvudvärk.

PUSS

29 juni 2010

Hallå!

Idag har jag inte gjort så mycket. Feber vet ni :/ Hur jobbigt som hellst. Jag skulle jobba idag egentligen mellan halv fem och tio ikväll, men det går ju inte nu. Jag klev upp vid niotiden idag, vaknade av att jag badade i svett. Nu mår jag lite bättre, men man brukar ju må bättre av ipren också :P

Idag damp det ner en kopia av hyreskontraktet i brevlådan också. På torsdag klockan tolv hämtar vi nycklarna till lägenheten så jag hoppas att jag mår bättre då.

PUSS

28 juni 2010

Hejhej!
Visst har jag en otroligt snygg morgonfrippa? ;)
Jag sitter och äter frukost nu, jordgubbar och vattenmelon, medan jag har justin timberlake med "cry me a river" på tv´n. Jag har just läst gårdagens aftonblad en gång till ;) Varför vet jag inte. Haha.

Vill ni veta någonting otroligt roligt, som jag verkligen ser fram emot? På torsdag blir jag och Tommie Östermalmsbor. Ja, Östermalm i sundsvall och inte i stockholm :P Klockan 12 på torsdag ska vi hämta nycklarna och sedan är det bara att börja flytta in våra saker. Förra veckan köpte vi en till del till soffan så att den blir större. Det skulle bli konstigt annars eftersom det nya vardagsrummet är större än det vi har nu.

Vad är det som gäller idag då? Jo halv tolv börjar jag jobba. Innan dess ska jag ner till tvättstugan och boka en tid, vi har lite tvätt nu som vi måste tvätta innan vi flyttar. Jag måste hem till mamma och pappa och kolla om jag har fått någon rolig post, eller om det bara är räkningar.

PUSS


9 juni 2010Hallå där kött&blåbär!

Jag springer omkring halvnaken i lägenheten medan jag städar/lekar kläder/funderar vad jag ska äta:P
Idah ska jag jobba fram till sju och sedan ska jag tillsammans med resten av klassen dekorera stuentflaket.
Fattar ni att vi tar studenten i morgon? För mig är det helt ofattbart. Från och med i morgon är jag vuxen på
riktigt, jag får stå på egna ben för första gången på riktigt.

För mig har skolan varit en säkerhet, jag har alltid vetat vad jag ska göra. Men nu då? Visst, jag har ett jobb,
men det blir en helt annan sak nu. Från och med i morgon kommer jobblönen vara min enda inkomstkälla.
Från och med i morfgon börjar allvaret.

Jag kan lova att jag ser fram emot det, IMORGON ÄR FÖRSTA DAGEN PÅ RESTEN AV MITT LIV!

8 juni 2010

Good morning sunshines!
Har ni sovit gott? Det har jag gjort:)

Dagens shema ser ut såhär:
12,00 skola*
16,30 jobb

Mellan det ska jag fara hem till mamma och pappa för att hämta lite kläder som jag tvättade igår.
*Vi ska mötas där och sedan fara vidare till ett ställe där vår fotolärare ska plåta oss.

PUSS

7 juni 2010

Hallå!

Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, solen skiner ju, kan det bli bättre?
Igår var jag, tillsammans med resten av klassen, på middag hemma hos våran lärare, vi åt tacos följt av rabarberspaj och sedan spelade vi kubb. Det var trevligt, jag kommer sakna våra underbara lärare.


Nu har älsklingen sålt våran lilla peguot(stavas det så?) Så nu ska jag på banken och sätta in pengar sedan ska jag posta iväg papperet om ägarbyte.

Om en och en halv timme ska jag hämta Amelia på dagis och sedan ska vi hem till min mamma och pappa, vi måste ju börja planera inför studenten, tycker ni inte? ;)

2 juni 2010

Hej!
Nu ska jag ta mig i kragen och börja blogga riktigt igen! Nu börjar mitt nya liv.

Igår for jag och Tommie iväg och kollade på en lägenhet på Östermalm. Det är en tvåa på 68m² och det tar bara några minuter att gå ner till stan. Hur bra är inte det då? Som vi har förstått så har vi första tjing på lägenheten och det är inflyttning första juli. HUR BRA ÄR DET INTE?


RSS 2.0