16 septebmer 2010Nyduschad, osminkad, skitsnygg -Nu åker jag till jobbet

15 september 2010

Hallå!
Imorse klev jag upp fem minuter i sex, mamma var här ungefär vis kvart över. När jkag kom till jobber var det bara att köra igång på studs. De som stängde igår slarvade litegranna, det var många bord som inte var torkade. Men alla kan ju glömma bort.
Jag fick rast vid tiotiden så då åt jag pannkakorna som var kvar sedan middagen i förrgår. GOTT :D

Nu är jag hemma, slutade halv fyra så Tommie stog på parkeringen och väntade på mig då. Sedan for vi iväg till dagis och hämtade Amelia. Älsklingen har precis diskat och jag ska börja med maten. Så nu sitter dom här två knasbollarna i vardagsrummet och kollar på MonstersINC.

Nej, nu ska jag gå och göra hemmagjorda köttbullar.

PUSS

6 september 2010

Godmorgon!
Tommie är på Yrkesakademin och Amelia är på dagis, själv sitter jag i vardagsrummet och väntar på att kaffet ska bli klart. Jag har blivit kaffeberoende. Haha. Jag har inte berättat det för er här på bloggen men jag har fått 120 timmar i månaden på jobbet nu. Jag och chefen skrev ett nytt anställningsbevis i veckan som var. Det känns så skönt att veta att lönen räcker till  annat än bara hyran nu :)

Igår gick jag med i facket och a-kassan (vuxenpoäng till mig), det kommer vara bra att ha om jag blir arbetslös någon gång.

Idag har jag fått låna mammas bil, min och Tommies bil står isärplockad på parkeringen, utan kylare och med körförbud. Vi måste fixa handbromsen också. Visst har det tagit tid och det kommer att ta ännu mer tid, men hade det inte varit för all hjälp vi fått av Rocka så hade vi inte hunnit såhär långt med bilen.


RSS 2.0