090227

Nu sitter vi i lägenheten och Henjes kompisar har kommit hit nu,, dom ska iväg på krogen sedan så dom är här innan jag ska skjutsa in dom till stan. Själv så ligger jag i sängen med katten och skriver blogg (uppenbarligen) och kollar runt lite på Facebook också spelar jag Betapet. Haha, jag är ju beroende av det nu.


Kram

090227

Nu har jag varit på Birsta med älsklingen och shoppet lite, eller han handlade det jag pekade på. Men den här gången var det inte kläder som följde med hem utan jag ska göra ett fat med mosaik på :)

Jag håller på att torktumla tvätten nu med, så jag går ner om en timme ungefär så får vi se om det är torrt eller om jag ska hänga upp det en stund med.


Kram

090227

Just ja!  jag glömde att berätta om årsmötet igår. Jag satt i i styrelsen som ompud i Svenska kyrkans ungas lokalavdelning i Timrå, men igår på årsmötet så omorganiserade vi styrelsen litegrann. Jag är numera sekreterare och kontaktperson :) Haha, jag känner mig ganska viktig nu.

Kram

090227

Goddag! eller vad man säger:P Nu har jag haft redovisning på fotoföretaget och det gick bra tycker jag. Nu sitter jag och väntar på att David ska komma till skolan så att jag kan prata om praktiken med honom. Jag har nämligen inte fått någon praktikplats hos någon fotograf så jag vet inte vad jag ska göra. På måndag ska jag ringa till fotochefem på Sundsvallan och kolla om don har tid för mig i tre veckor, vilket jag verkligen hoppas på.

Men som sagt, nu väntar jag på David, så sedan ska jag hem till min prins. Jag fick blommor av honom igår, en jättefin bukett med rosa rosor i. Puss på det (L)Kram


090226

Nu har vi haft den skriftliga provdelen på hantverkstekniken och snart ska vi ha den praktiska delen. Vi ska sitta med photoshop och redigera några bilder, ganska simpelt tycker jag.

Jag känner att jag inte orkar vara kvar på sklan heller, men jag har engelska redovisning sedan och jag kan inte göra det någon annan dag för då får vi inget betyg. Jag tror att det kommer att gå bra ändå

Jag hoppas att Selma har kommit hem när henke slutar, jag undrar vart katten är. Jag är faktiskt lite orolig för henne.

Kram

090226

Torsdag och slask, kan det inte bli värre? Nej det räcker inte med att vi har ett hål på över tre timmar, vi ska ha världens slaskigaske väder idag också. Inte nog med det, vi har 1. svenskaredovisning 2. Prov på antverkstekniken och 3. engelskaredovisning  idag.

Katten kom inte hem igårkväll heller, så runt midnatt var vi ut och ropade och letade, men ingen Selma hittade vi. Imorse kollade jag om hon satt utanför fönstret som hon brukar göra, men det gjorde hon inte heller. Vart är du lilla Selma?

Ikväll på KU är det årsmöte också, så vi ska sitta nästan hela kvällen med en massa papper och ta beslut och grejor, det kommer inte heller at göra den här dagen bättre.

Kram

Dagens ordspråk

En kamel ska inte reta en annan kamel för hans puckel.
Egyptiskt

090225

Nu har jag skjutsat Henke till jobbat och tankat upp bilen så att jag tar mig till Frida sedan.
Idag är det iallafall onsdag och jag ska ha matteprov första lektionen klockan 10,10. Vi får hoppas att det kommer gå bra även fast jag pluggade igår medan grabbarna kollade på fotboll.

Nu ska jag göra mitt morgonkaffe och sedan far jag iväg till skolan.

Kram

090224

Hur träffades ni?  På en fest som ingan av oss skulle gå på från början.
Hur länge har ni vart tillsammans? Ett år, idag
Är ni förlovade?  Ja
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Tänkte gå ur skolan först.
Har ni haft sex?  Självklart.
Kommer du ihåg er första kyss? Klart jag gör.
Vem sa "jag älskar dig" först? Henke.
Vem är äldst?  Henke
Vem fyller först på året? Jag
Vem är längst? Henke
Vem sjunger bäst? Ingen:P
Håller ni i handen på stan? Ja
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej.
Vad har ni gemensamt? Det mesta :)
Blev du kär vid första ögonkastet? Nej.
Har ni någon speciell låt? Nej
Har ni några framtidsplaner? Att gifta oss, få barn och flytta till hus.
Har ni gråtit i varandras armar? Ja
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej
Vilket är ert bästa minne? Flera.
Vem lagar bäst mat? Henke
Vad gör ni en vanlig vardags kväll? Kollar på tv;P
 Vilka är din partners snyggaste underkläder? Råsa kalsongerna han fick av min när han fyllde.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades? Nej,
Blir ni lätt svartsjuka på varandra? Beror på.
Brukar ni bråka? Nej
Ringer ni eller sms:ar ni mest? Vi ringer .
Brukar någon av er prata i sömnen?Båda två:P
Sover ni ihop varje natt? Ja.
Har ni träffat varandras familj? Självklart!
Kommer ni vara tillsammans föralltid? Klart vi kommer.Jag älskar dig Prinsen min <3

Dagens citat

Sparande är en väldigt god sak. Särskilt när ens föräldrar gjort det åt en.

-Winston Churchill

090224

Henke och Danne kollar på fotboll, katten är ute oxh jag borde egentligen plugga till matteprovet imorgon men jag har ingen ork.

Vi åt fläskfilé och potatisklyftor till middag idageftersom vi firat ett år <3 Egentligen så skulle vi på spa uppe på Södra Berget idag, men det fanns inga lediga behandlingar så det får bli på söndag istället.

090224

Idag firar jag ocg prinsen 1 år tillsammans <3090223

Nu har jag varit ner i tvättstugan oxh det fanns ingen tid innan fredag ;/ men jag får ta hem t ill mamma och pappa och tvätta  lite. Vi måste iväg och handla lite idag med.

Kram

090223

Nej nu ska vi lägga oss. Och imorgon måste vi göra en inköpslista och handla
Godnatt!

Kram


090223

Sitter vid datorn och spelar betapet, eller försöker iallafall ;) Pratar lite med isa på msn också, gud vad jag gillar den tjejen, hon är så snäll och fin och underbar :D

Dagens citat

"Det hänger inte alltid på hur du ser ut. Se på mig. Jag är stilig som bara den,
och jag har inte hittat någon att gifta mig med än."

Brian, 7 år


090222

Nu sitter jag hemma  och väntar på en kille som hetet Crister. Han ska laga mat på mammas och pappas 40års fest så han kommer till oss idag så vi får smaka lit av det han ska laga till. Indisk buffé blir det iallafall. Jag tror att det kommer att bli kalasgott :D


Kram


090222

Nu har vi installerat oss i lägenheten, ätir, kollat på tv och tillochmed hunnit bada i badkaret.
Jag är sugen på någonting, men jag vet itne på vad. Det blir nog lite glass;)

Kram

090222

Jag vill ha mitt morgonkaffe innan jag blir galen :O

Dagens ordspråk

Den kloka kvinnan blir glad när hon anses vara vacker. Den vackra kvinnan blir glad när hon anses vara klok.

-Selma Lagerlöf


090222

God morgon! Är det bra med er? Inte med mig, när jag vaknade så känndes det som att jag har feber också är jag tjock i halsen. Men en sak med idag är bra, jag och Henke flyttar ihop :D
Eller, vi ska vara lägenhetsvakt i en månad, så det är ju nästan samma sak.

Kram

090221

Fort nu måste jag fixa mig, men vilka kläder ska jag ha?  Jag ska på kalas, Henkes morfar fyller år.

Kram

090221

Jag vill bara fortsätta sova, somnade inte innan ett igår, skjutsade Henkes kusin till stan igår.

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet,  jag har nyss kommit ut ur duschen så jag måste fixa hår och makeup. Jag jobbar mellan 12 och 16 idag, så är det någon som ska förbi McDonaldsdriven i Birsta idag så finns jag där;)  Sedan måste jag hem och fixa mig igen eftersom vi ska till Henkes morfar, han fyller år. Senare ska vi också till Pontus på lite partaj.

Kram

090220Jag fick för mig att jag ville pyssla, så nu sitter jag här och gör armband:)

Kram

Dagens ordspråk

Sann kärlek kan inte döljas.

Spansk ordspråk.

090220

Halv fem så skulle jag ha tränat med Maria, men jag han inte dit. När jag körde på motorvägen hamnade jag bakom någon seg sate som låg och körde i åttio, och jag kom inte om efter som alla andra körde om oss. När jag väl kom in till stan så ville inte heller trafikljusen vara på min sida. Så det blev ingen träning idag, förutom simningen på skolidrotten.

Jag for iväg till Birsta istället och köpte ännu med blekning till håret och sedan gick jag och åt lite innan jag sprang in på Pandura och köpte en massa pärlor och mockaband. Så nu ska det pysslas till lite armband ;D

Kram

090220

Okej såhär är det, jag hade en annan blogg innan, carolinalindgren.blogg.se, men två före detta vänner höll på och skrev en massa elaka kommentarer och brydde sig inte om jag tog illa upp. Men nu har jag tagit bort den bloggen och skaffat den här istället. Kram

RSS 2.0